Blocuri de Cuvinte - Joc de căutare al cuvintelor

Note:
Prix: Gratuit avec des achats intégrés

Historique de classement des apps

Consulter l'historique des classements de téléchargement pour Blocuri de Cuvinte - Joc de căutare al cuvintelor en France.
L'Historique des classements indique la popularité de Blocuri de Cuvinte - Joc de căutare al cuvintelor sur Google Play app store et son évolution au fil du temps. Vous pouvez suivre la performance de Blocuri de Cuvinte - Joc de căutare al cuvintelor pour chaque jour sur différents pays, catégories et appareils.
Classement des téléchargements - Google Play - France
Semaine dernièreCette semaine
Aucune donnée de classement pour la semaine dernière
Les données de cette semaine sont disponibles gratuitement après inscription.
Pour voir les données de cette semaine jusqu'à la dernière heure.

Découvrez-en plus après l'inscription gratuite !

Inscrivez-vous gratuitement pour obtenir un accès illimité aux classements, aux évaluations, aux notes, aux mots-clés et bien plus encore.

Description de l'appli

Blocuri de Cuvinte - Joc de căutare al cuvintelor este un nou tip de puzzle de căutare de cuvinte în care puzzle-ul se schimbă pe măsură ce găsești cuvinte! Plăcile de litere sunt stivuite una peste alta și cad jos când sunt selectate cuvintele de sub ele. Găsiți toate cuvintele pentru a completa nivelul și completați o categorie pentru a obține monede cu care puteți cumpăra teme noi și astfel să diversificați experiența de joc a dumneavoastră!

Dacă sunteți în căutare de jocuri simple dar captivante acesta este jocul potrivit pentru dumneavoastră. Având o interfață curată și categorii diverse de cuvinte ve-ți avea plăcere în a petrece timpul rezolvând aceste puzzle-uri.

Cum se joacă!
Să joci acest joc de puzzle de cuvinte este ușor! Pur și simplu glisați degetul peste plăcile cu litere de pe ecran pentru a selecta cuvinte. Găsiți toate cuvintele corecte pentru a completa nivelul! Colectați cuvinte suplimentare pentru a câștiga monede bonus!

CARACTERISTICI:
● Total de 1000 de niveluri conținând cuvinte unice cu o varietate de categorii!
● Sugestii de nivel: fiecare nivel are un indiciu care vă oferă un indiciu despre ce cuvinte sunt în acest nivel! Deși indiciile se repetă la un anumit număr de niveluri cuvintele sunt diferite la fiecare nivel. Dacă găsiți cuvinte identice vă rugăm sa le trimiteți la adresa noastră de email pentru a rectifica cuvintele și a vă oferi o experiență cât mai plăcută.
● Power Ups: blocat la un nivel greu? Utilizați unul din power-up-uri pentru a afișa o literă într-un cuvânt, evidențiați o linie de litere pe tabla de joc sau amestecați plăcile pentru a obține o perspectivă mai bună!
● Cuvinte în plus: cuvintele găsite la un nivel care nu fac parte din nivel vă oferă monede bonus!
● Teme: Vine cu o grămadă de teme frumoase pentru un joc liniștitor și relaxant! Fiecare temă are animații diferite și imagini de fundal diferite.
● Cadouri zilnice: Obțineți un cadou gratuit în fiecare zi când deschideți aplicația!
●Aveți posibilitatea de urmări o reclamă apăsând butonul AD pentru a primi 100 monede. În felul acesta puteți câștiga monede fără a cheltui bani și în același timp ne ajutați să lucrăm în continuare la adăugare de noi niveluri în viitor.

Blocuri de Cuvinte - Joc de căutare al cuvintelor este un joc de cuvinte distractiv, provocator, pe care îl poți juca oricând! Testează-ți abilitățile de dicționar și vezi dacă ai nevoie de toate indiciile! Cel mai bun dintre toate, Blocuri de Cuvinte - Joc de căutare al cuvintelor este un joc GRATUIT!

Câteva din categoriile de cuvinte găsite în joc sunt:
 • Îmbrăcăminte

 • Animale

 • Mașini

 • Cariere

 • Birou și afaceri

 • Casă

 • Apă

 • Transport

 • Conducere

 • Fermă


 • Blocuri de Cuvinte te va provoca la gândire și va înlătura momentele de plictiseală conținând cuvinte din diverse categorii și dificultăți de toate tipurile.

  Descărcați acum pentru a vă bucura de un joc de puzzle de cuvinte relaxant, dar provocator! Acest joc vă va ajuta să vă imbogățiți vocabularul și în același timp să va deconecteze de la grijile fiecărei zile.

  Vă mulțumim că a-ți ales să descărcați acest joc și apreciem recenziile lăsate de dumneavoastră care ne ajută sa îmbunătățim acest joc și sa vă oferim o experiență cât mai plăcută.

  Blocuri de Cuvinte va fi updatat în mod regulat pentru a include noi categorii de cuvinte pentru a nu fi niciodată în lipsă de idei.
  Dacă ești în căutarea unui puzzle relaxant acesta este unul dintre jocurile care te vor captiva având un design relaxant și teme variate pentru toate gusturile.

  Dacă sunteți mulțumiți de acest joc vă invităm să încercați și alte jocuri din categoria cuvinte pe care le-am publicat până în acest moment și vă asigurăm ca veți avea un timp cât mai plăcut alegând aceste jocuri de relaxare.

  Pentru a corecta eventuale greșeli vă rugăm să trimiteți un email cu nivelul și cuvântul găsit la adresa de email support@acadevelopers.com

  Aucun mot-clé trouvé...

  Optimisation pour les app stores

  Quels mots les gens saisissent-ils lorsqu'ils cherchent une appli ?
  Les bons mots-clés peuvent aider une appli à se faire connaître, ce qui augmente les téléchargements et le chiffre d'affaires. App Annie suit des millions de mots-clés afin que vous puissiez augmenter les téléchargements de votre appli et savoir quels mots-clés vos concurrents utilisent.

  Évaluations et notes de l'appli

  Découvrez ce que les utilisateurs pensent de Blocuri de Cuvinte - Joc de căutare al cuvintelor en lisant les évaluations et en consultant la note.
  5.0
  6 notes
  Aucune évaluation pour cette appli...

  Découvrez tout sur des millions d'applis et l'actualité de l'industrie des applis grâce à App Annie.