Mentaliseringsguiden

Éditeur: Center for Mentalisering
Note: Pas encore noté
Prix: Gratuit

Historique de classement des apps

Consulter l'historique des classements de téléchargement pour Mentaliseringsguiden en États-Unis.
L'Historique des classements indique la popularité de Mentaliseringsguiden sur Google Play app store et son évolution au fil du temps. Vous pouvez suivre la performance de Mentaliseringsguiden pour chaque jour sur différents pays, catégories et appareils.
Classement des téléchargements - Google Play - États-Unis
Semaine dernièreCette semaine
Aucune donnée de classement pour la semaine dernière
Les données de cette semaine sont disponibles gratuitement après inscription.
Pour voir les données de cette semaine jusqu'à la dernière heure.

Découvrez-en plus après l'inscription gratuite !

Inscrivez-vous gratuitement pour obtenir un accès illimité aux classements, aux évaluations, aux notes, aux mots-clés et bien plus encore.

Description de l'appli

App´en “Mentaliseringsguiden” indeholder indtalte indsovnings- og medtationsøvelser fra bogen “Mentaliseringsguiden".

Der er tale om 4 forskellige indtalte guidede øvelser, der understøtter evnen til at regulere følelser og finde ro i forskellige situationer i hverdagen.

Lydøvelserne er lavet til børn, unge, voksne og professionelle, der har brug for en hurtig hjælp til at finde ro, skabe refleksion eller falde i søvn.
Øvelserne tager afsæt i den mentaliseringsbaserede tankegang. Mentaliseringsbaseret behandling er en evidensbaseret metode til behandling og udvikling af evnen til mentalisering. Mentalisering er en en betegnelse for evnen til at have fokus på egne og andres mentale tilstande. “Mentaliseringsguiden” er en bog af Psykolog Janne Østergaard Hagelquist, der udkom i 2015 og indeholder en lang række redskaber og øvelser til brug ifm. børn, unge og voksne.

Øvelserne er enkle at anvende. Appén indeholder en funktion, der giver mulighed for at få beroligende “regnlydtæppe" som baggrund til de indtalte øvelse.

App´en indeholder 4 øvelser; Drømmerejse, indsovningsøvelse, ÅBENT og Åndedrætsrummet. Den enkelte øvelse er ledsaget af søde tegninger, og er let at bruge for både børn og voksne:

1) ÅBENT temperaturmåleren er tænkt som en hurtig lydguide til brug i situationer, hvor der er konflikter og intense følelser. Den kan bruges af professionelle, såvel som private, når der er brug for at vurdere, om man har en indstilling præget af et ÅBENT sind, som giver mulighed for konstruktiv og mentaliserende dialog.

2) Indsovningsøvelsen er en guidet indsovningsøvelse, som kan bruges til støtte til at skabe ro til at falde i søvn. Øvelsen er tiltænkt børn, men kan også bruges til unge og voksne.

3) Drømmerejsen kan anvendes til at støtte et barn eller en ung til at finde ro og komme i kontakt med egne ressourcer. Igennem den guidede rejse ledes man til et behageligt sted og føres efter et kort ophold med mulighed for at finde egne ressourcer tilbage til nuet.

4) Åndedrætsrummet er en meditationsøvelse til at finde ro og pause i en hektisk dagligdag. Øvelsen er kort og med fokus på krop sind og lyde, hvilket også illustreres på figuren, der hører til øvelsen. Ved jævnligt brug er det muligt, at øvelser kan hjælpe en til at komme i kontakt med nuet uden brug af den guidede meditation.

Aucun mot-clé trouvé...

Optimisation pour les app stores

Quels mots les gens saisissent-ils lorsqu'ils cherchent une appli ?
Les bons mots-clés peuvent aider une appli à se faire connaître, ce qui augmente les téléchargements et le chiffre d'affaires. App Annie suit des millions de mots-clés afin que vous puissiez augmenter les téléchargements de votre appli et savoir quels mots-clés vos concurrents utilisent.

Découvrez tout sur des millions d'applis et l'actualité de l'industrie des applis grâce à App Annie.