Top des applis

Search for any app

KRESZ Teszt 2021

Éditeur: The Driving Exam
Prix: Gratuit avec des achats intégrés

Historique de classement des apps

Consulter l'historique des classements de téléchargement pour KRESZ Teszt 2021 en France.

L'Historique des classements indique la popularité de KRESZ Teszt 2021 sur Google Play app store et son évolution au fil du temps. Vous pouvez suivre la performance de KRESZ Teszt 2021 pour chaque heure de chaque jour sur différents pays, catégories et appareils.

Découvrez-en plus après l'inscription gratuite !

Optimisation pour les app stores

Suivez les mots-clés les plus performants pour chaque app référencée, ainsi que les tendances de recherche d'une app au fil du temps pour les mots-clés déterminants.

Évaluations et notes de l'appli

Obtenez des retours d'utilisateurs importants en parcourant les évaluations et les notes des apps. Recoupez les données par version, par pays et par plage de dates pour découvrir des bugs, suivre les suggestions et améliorer votre app.

Contenus phares

Découvrez où et quand les apps ont été référencées sur les différents app stores par jour, pays, périphérique et catégorie.

Description de l'appli

2021 rohanó világában keveseknek jut ideje a fontosabb dolgokra is, így a személyes fejlődés és a vágyak beteljesítése is sokaknak okoz időkezelési problémát. Amennyiben jogosítványt szeretne szerezni, aminek elengedhetetlen feltétele a kresz vizsga megléte, anélkül, hogy több tucat órát áldozna fel értékes szabadidejéből, kérjük tekintse meg hogy lehet segítségére alkalmazásunk
Online kurzus
Az interneten bárhol is bármikor hozzáférhető oktatóanyagunk segítségével nem kell szabadidejét főként utazással töltenie, hogy eljusson oktatója tantermi foglalkozásaira. Akkor és ott tanulhat, amikor ideje és ereje engedi. Videóink megkönnyítik az elméleti vizsgához szükséges elméleti tudás elsajátítását, hogy sikeresen letehesse a kresz vizsgát és utána is kamatoztathassa tudását a mindennapokban.

Gyakorló kérdések
Az elsajátított tananyag elmélyítésre a legjobb módszer a gyakorlás. Ehhez alakalmásunk véletlenszerű kérdésekkel járul hozzá, hogy a megszerzett tudás ne maradjon meg az elmélet szintjén, hanem gyakorlati haszonná váljon, amit mind a kresz vizsgán, mind az életben haszonnal használhat.
Kresz táblák
A 2021-ben forgalomban lévő útjelző táblák teljes kínálatát tartalmazza az alkalmazásunk. Férjen hozzá bármikor és bárhonnan ehhez a tudásanyaghoz, hogy élete részévé válhassanak. Például, ha utazás vagy közlekedés közben meglát egyet könnyedén, néhány mozdulattal férhet hozzá a helyes meghatározáshoz, vagy amennyiben nem biztos benne melyik is került az útjába, könnyedén ellenőrízheti önmagát alkalmazásunk segítségével.
Teszt szimulátor
A jogosítvány megszerzéshez elengedhetetlen a sikeres kresz vizsga letétele. A legtöbb ember nem veszi számításba az időt. Sokaknak problémát okoz, hogy adott időkereten belül oldjanak meg adott számú feladatot. Ehhez nyújt kitűnő gyakorlási lehetőséget alkalmazásunk ezen része, mivel megteremti a vizsga körülményeit ahányszor csak szeretné. Így megszokássá válhat az elsajátított anyag megfelelő visszaadása és magabiztosan kezdhet neki az éles vizsgának.
Tesztek mentése
Az elvégzett kérdéssorok elmentésre kerülnek alkalmazásunkban, így bármikor vissza lehet nézni azokat. Ez nagyban megkönnyíti a gyengébb területek felderítését és megerősítését, ugyanakkor sokkal könnyebben nyomon követhető a fejlődés.

Optimisation pour les app stores

Quels mots les gens saisissent-ils lorsqu'ils cherchent une appli ? Les bons mots-clés peuvent aider une appli à se faire connaître, ce qui augmente les téléchargements et le chiffre d'affaires. App Annie suit des millions de mots-clés afin que vous puissiez augmenter les téléchargements de votre appli et savoir quels mots-clés vos concurrents utilisent.

Évaluations et notes de l'appli

Découvrez ce que les utilisateurs pensent de KRESZ Teszt 2021 en lisant les évaluations et en consultant la note.

0

0 notes

Découvrez tout sur des millions d'applis et l'actualité de l'industrie des applis grâce à App Annie.