Vodafone TV (HU)

Éditeur: Vodafone TV
Note: Pas encore noté
Prix: Gratuit

Historique de classement des apps

Consulter l'historique des classements de téléchargement pour Vodafone TV (HU) en États-Unis.
L'Historique des classements indique la popularité de Vodafone TV (HU) sur Google Play app store et son évolution au fil du temps. Vous pouvez suivre la performance de Vodafone TV (HU) pour chaque jour sur différents pays, catégories et appareils.
Classement des téléchargements - Google Play - États-Unis
Semaine dernièreCette semaine
Aucune donnée de classement pour la semaine dernière
Les données de cette semaine sont disponibles gratuitement après inscription.
Pour voir les données de cette semaine jusqu'à la dernière heure.

Découvrez-en plus après l'inscription gratuite !

Inscrivez-vous gratuitement pour obtenir un accès illimité aux classements, aux évaluations, aux notes, aux mots-clés et bien plus encore.

Description de l'appli

A Vodafone TV alkalmazással mobil eszközön, lakóhelyedtől távol is elérheted a Vodafone TV tartalmait és legnépszerűbb funkcióit. Próbáld ki Te is!

Az alkalmazás a Vodafone TV műsorterjesztési szolgáltatás előfizetői számára biztosít hozzáférést a Vodafone TV előfizetői szerződésükben meghatározott díjcsomagjukban elérhető, meghatározott csatornákhoz illetve meghatározott műsorokhoz és a következő funkciókhoz:

• Elektronikus műsorkalauz (EPG)
• Felvétel (a felvett tartalom a mediaboxon és az alkalmazásban is elérhető)
• Élő műsor megtekintése, műsorvisszajátszás
• Személyes ajánló
• Általános beállítások

Az alkalmazás használatához szükséges a mobil eszköz előzetes regisztrációja a Vodafone TV előfizetéshez tartozó mediaboxon keresztül a Vodafone TV alkalmazás felületén.

Kompatibilitás:

• Az alkalmazás nem támogatja a rootolt eszközöket

Az alkalmazás használatához aktív Vodafone TV előfizetés, a videók lejátszásához folyamatos szélessávú, minimum 800 kbit/s letöltési sebességű internetkapcsolat szükséges, az internethozzáférés és az adatforgalmazásból származó költségek az alkalmazás felhasználóját terhelik. Az internethozzáférés előfizetési díja és az adatforgalom, a felhasználó alkalmazás használatához szükséges internet-hozzáférési díjcsomagjának hatályos díjszabása szerint számlázódik.
A szolgáltatás Magyarország területén, valamint magyarországi lakóhellyel rendelkező előfizetők számára, akik ideiglenesen más tagállamban tartózkodnak az Európai Unió tagállamaiban a vonatkozó 2017/1128 számú EU rendeletben és a Szolgáltató ÁSZF-jében írtak szerint vehető igénybe.
A Vodafone TV alkalmazás szolgáltatása a Vodafone TV előfizető Vodafone TV szolgáltatásra vonatkozó előfizetői szerződéséből eredő díjtartozása vagy a Vodafone TV szolgáltatás bármely okból történő korlátozása, szüneteltetése esetén, a korlátozás, szünetelés tartama alatt nem vehető igénybe.
Fentiek tájékoztató jellegűek, a Vodafone TV alkalmazás használatával kapcsolatos további részletes feltételeket a Vodafone TV műsorterjesztési szolgáltatás ÁSZF-je illetve a Vodafone TV alkalmazásra vonatkozó Felhasználási Feltételek tartalmazzák. A Vodafone Adatkezelési Tájékoztatóját a www.vodafone.hu/tv weboldalon tekintheted meg.

Az alkalmazás letöltésével a felhasználó elfogadja a Vodafone Magyarország zrt. Vodafone TV alkalmazáshoz kapcsolódó Felhasználási Feltételeit.

Aucun mot-clé trouvé...

Optimisation pour les app stores

Quels mots les gens saisissent-ils lorsqu'ils cherchent une appli ?
Les bons mots-clés peuvent aider une appli à se faire connaître, ce qui augmente les téléchargements et le chiffre d'affaires. App Annie suit des millions de mots-clés afin que vous puissiez augmenter les téléchargements de votre appli et savoir quels mots-clés vos concurrents utilisent.

Découvrez tout sur des millions d'applis et l'actualité de l'industrie des applis grâce à App Annie.