m-banking by Stopanska banka

Éditeur: Stopanska banka AD – Skopje
Note: Pas encore noté
Prix: Gratuit
Compatibilité: iPhone & iPad

Historique de classement des apps

Consulter l'historique des classements de téléchargement pour m-banking by Stopanska banka en France.
L'Historique des classements indique la popularité de m-banking by Stopanska banka sur iOS app store et son évolution au fil du temps. Vous pouvez suivre la performance de m-banking by Stopanska banka pour chaque heure de chaque jour sur différents pays, catégories et appareils.
Classement des téléchargements - iOS - France
Semaine dernièreCette semaine
Aucune donnée de classement pour la semaine dernière
Les données de cette semaine sont disponibles gratuitement après inscription.
Pour voir les données de cette semaine jusqu'à la dernière heure.

Découvrez-en plus après l'inscription gratuite !

Inscrivez-vous gratuitement pour obtenir un accès illimité aux classements, aux évaluations, aux notes, aux mots-clés et bien plus encore.

Description de l'appli

M-banking сервисот на Стопанска банка е дел од i-bank платформата која претставува пакет на самоуслужни банкарски услуги.
M-banking сервисот се користи со i-bank корисничкиот пристап и лозинка, односно истиот кориснички пристап и лозинка што се користат за најава и во e-banking сервисот на Стопанска банка.

Доколку се уште не сте корисник на i-bank сервисот на Стопанска банка, бесплатен кориснички пристап може да побарате и веднаш да добиете во било која филијала на Банката. Притоа може да добиете пристап само за увид во банкарските сметки и производи или да добиете софтверски или хардверски токен за едноставни плаќања на банкарските услуги преку компјутер (e-banking) или паметен телефон и таблет (м-banking).

Апликацијата е бесплатна и отворена за користење.

М-banking апликацијата Стопанска банка ви ги овозможува следните услуги:

• Пристап до Вашите сметки, состојбата и расположливите средства во секое време (преглед на состојба, промет за период, структура на картични трансакции, увид во извршените налози, напредно пребарување на налози и изводи и сл.)
• Креирање на ПИН код за поедноставно и побрзо најавување без да се компромитира безбедноста на вашите финансиски информации
• Најава со користење на биометриски податоци (отисок од прст и Face ID)
• Можност за автентикација со софтверски токен
• Користење на готови шаблони за брзи уплати на сопствени сметки, уплати за кредити и кредитни картички и други плаќања
• Користење на готови шаблони за брзо плаќање на режиски трошоци
• Извршување на налози за плаќање преку стандардните ПП30 и ПП50 обрасци
• Извршување на девизни налози и конверзија на девизи помеѓу Вашите сметки
• Пристап до информациите за личните банкарски производи, кредитни и дебитни картички, кредити, депозити, амортизациони планови, листа на уплати на кредити и сл.
• Можност за “on-line“ аплицирање за кредитни и дебитни производи на Банката 24/7
• Калкулатори за пресметка на кредитните и депозитните производи на банката
• Курсна листа со напреден преглед, меѓувалутен калкулатор, избор на курс и трендовски приказ на движењето на различни валути за период од 1, 3, 6 или 12 месеци наназад
• Лоцирање на банкоматите и филијалите на Банката со можност за креирање на локациска рута, увид во работното време на филијалите и нивните контакт податоци, лоцирање на најпопуларните трговци на рати без камата интернет продажни места
• Директен повик до 24/7 Контакт Центарот на Банката или поврзување со СБ преку FB, TW и другите социјални медиуми, како и следење на веб новостите на Стопанска банка.
• Нотификациско сандаче за прием на корисни push и веб известувања
• Пчелка – мобилно катче за најмладите со пристап до Боенка и едукативна игра “Пчелка“

стб m-banking m banking skopje stb emulator stbemu mbank banka stb m b ibanking

Optimisation pour les app stores

Quels mots les gens saisissent-ils lorsqu'ils cherchent une appli ?
Les bons mots-clés peuvent aider une appli à se faire connaître, ce qui augmente les téléchargements et le chiffre d'affaires. App Annie suit des millions de mots-clés afin que vous puissiez augmenter les téléchargements de votre appli et savoir quels mots-clés vos concurrents utilisent.

Découvrez tout sur des millions d'applis et l'actualité de l'industrie des applis grâce à App Annie.