Top des applis

Search for any app

Poio - Learn to Read

Éditeur: Poio AS
Prix: 18.99 USD
Note:
Compatibilité: iPhone & iPad

Historique de classement des apps

Consulter l'historique des classements de téléchargement pour Poio - Learn to Read en Suède.

L'Historique des classements indique la popularité de Poio - Learn to Read sur iOS app store et son évolution au fil du temps. Vous pouvez suivre la performance de Poio - Learn to Read pour chaque heure de chaque jour sur différents pays, catégories et appareils.

Découvrez-en plus après l'inscription gratuite !

Optimisation pour les app stores

Suivez les mots-clés les plus performants pour chaque app référencée, ainsi que les tendances de recherche d'une app au fil du temps pour les mots-clés déterminants.

Évaluations et notes de l'appli

Obtenez des retours d'utilisateurs importants en parcourant les évaluations et les notes des apps. Recoupez les données par version, par pays et par plage de dates pour découvrir des bugs, suivre les suggestions et améliorer votre app.

Contenus phares

Découvrez où et quand les apps ont été référencées sur les différents app stores par jour, pays, périphérique et catégorie.

Description de l'appli

Poio är ett lässpel som på kort tid har hjälpt mer än 100,000 barn att lära sig läsa. I en studie med 4,000 föräldrar som använt Poio med sina barn, rapporterade över 85% att Poio haft en betydande positiv inverkan på deras barn läskunnighet.

*Omfattar de första åren av att lära sig läsa, från att matcha bokstäver och ljud, till att läsa en komplex saga med oregelbundna ord.
*Appen används ofta i förskolor och i första klass som en introduktion till läskunnighet

“Jag har aldrig sett min son så stolt över något innan, som när det gick upp för honom att han läste helt på egen hand”
— Mamma till Benjamin (4)

«Mitt barnbarn har haft så mycket nytta av Poio. Spelet har gett henne känslan av att behärska något som hon så länge kämpat med och det känns fantastiskt»
— Mormor till Laleh (9).

“Spelet ger barnen känslan av att lyckas! Framför allt är det lättsamt och roligt. Det ser ut som ett spel, men det är samtidigt lästräning.”
— Anna Wassenius, Specialpedagog och förstelärare i åk F-6 i Stockholm.

POIO METODEN
Poio är en unik metod för ljud-undervisning, där barn ansvarar för sin egen inlärningsresa

1. Poio är ett spel som är utformat för att engagera ditt barn genom lek och väcka deras nyfikenhet för läsning.
2. Spelet anpassar sig kontinuerligt till varje barns skicklighetsnivå, ger en känsla av behärskning och håller barnet motiverat.
3. Håll koll på ditt barns resultat med våra e-post rapporter och få råd om hur du bildar till en positiv dialog för att förstärka lärandet.
4. Målet är att ditt barn ska läsa sagoboken för dig, deras syskon, eller imponerade mor- och farföräldrar.

UPPTÄCKNINGSFÄRD SKAPAR NYFIKENHET FÖR SAGOBOKEN
Berättelsen äger rum på en magisk ö, bebodd av en grupp bokstavsinsekter som kallas Läslingar. Ditt barn kommer att hjälpa trollet Poio att lära sig läsa genom sagoboken som han har stulit från Läslingarna.

Dessa söta karaktärer introducerar berättelsen, bokstäver och ord i en sammanhängande fantasivärld som uppenbarar sig scen-för-scen. Leken är full av uppgifter som ökar i komplexitet, vilket hjälper barnet att öva på bokstavsformer, stava ord och förbättra sin fonetiska medvetenhet. I slutändan kommer ditt barn att bli vänner med alla läsningar och läsa historien om trollet; sedan för dig, yngre syskon eller imponerade mor- och farföräldrar.

SPELELEMENTEN

#1 SAGOBOKEN
Inne i spelet finns en bok, som är tom när ditt barn börjar spela. Men när spelet utvecklas kommer det att fyllas med ord och avslöja fantasivärldens mysterier.

#2 LÄSNINGARNA
Läsningar är söta insekter som äter bokstäver. De är väldigt specifika med vad de gillar för bokstäver och har olika personligheter. Barnet styr dem allihopa!

#3 TROLLET
Poio, spelets huvudperson, fångar de söta läsningarna eftersom han behöver deras hjälp för att kunna läsa boken han har stulit från dem. När barnet samlat ihop ord på de olika nivåerna, kommer de att stava dem för att läsa boken.

#4 SUGRÖRS-ÖN
Trollet och Läsarna bor på en ö, i en skog, en öken och ett vinterland. Målet med varje sugrörsnivå är att äta så många vokaler som möjligt och hitta ett nytt ord till boken. Ett delmål är att rädda alla fångade läsningar. För att låsa upp burarna där läsningarna tillfångatagits, ger vi barnen uppgifter för att öva bokstavsljud och stavning.

#5 HUSEN
För varje läsning som de räddar, belönas barnet med möjligheten att komma in i ett speciellt "hus". Detta ger dem en paus från den intensiva fonetikträningen. Här kan de använda guldmynt som de samlat ihop för att möblera och dekorera huset, medan de leker med ämnen och verb i vardagsföremål.

#6 SAMLADE KORT
Korten uppmuntrar barn att hitta nya saker och att öva mer. Kortbrädet fungerar också som en lekfull instruktionsmeny för elementen i spelet.
---

GRUNDAREN
Poio är gjord av en pappa, lärare och teknisk expert som slutade sitt jobb för att hitta ett bättre sätt för barn att knäcka läskoden. Vårt mål är att främja barn över hela världen att lära sig att läsa igenom lek.

Optimisation pour les app stores

Quels mots les gens saisissent-ils lorsqu'ils cherchent une appli ? Les bons mots-clés peuvent aider une appli à se faire connaître, ce qui augmente les téléchargements et le chiffre d'affaires. App Annie suit des millions de mots-clés afin que vous puissiez augmenter les téléchargements de votre appli et savoir quels mots-clés vos concurrents utilisent.

Évaluations et notes de l'appli

Découvrez ce que les utilisateurs pensent de Poio - Learn to Read en lisant les évaluations et en consultant la note.

4.3

63 notes

Découvrez tout sur des millions d'applis et l'actualité de l'industrie des applis grâce à App Annie.