Bienvenue dans App Annie !
Vous trouverez ici toutes les informations utiles sur PULSE BY PRUDENTIAL (MALAYSIA) et des millions d'autres applis. Inscrivez-vous gratuitement pour en savoir plus sur les applis qui vous intéressent, les tendances des concurrents et l'actualité de l'industrie des applis.

PULSE BY PRUDENTIAL (MALAYSIA)

Prix: Gratuit
Compatibilité: iPhone & iPad

Historique de classement des apps

Consulter l'historique des classements de téléchargement pour PULSE BY PRUDENTIAL (MALAYSIA) en Malaisie.
L'Historique des classements indique la popularité de PULSE BY PRUDENTIAL (MALAYSIA) sur iOS app store et son évolution au fil du temps. Vous pouvez suivre la performance de PULSE BY PRUDENTIAL (MALAYSIA) pour chaque heure de chaque jour sur différents pays, catégories et appareils.
Classement des téléchargements - iPhone - Malaisie
Semaine dernièreCette semaine
Aucune donnée de classement pour la semaine dernière
Les données de cette semaine sont disponibles gratuitement après inscription.
Pour voir les données de cette semaine jusqu'à la dernière heure.

Découvrez-en plus après l'inscription gratuite !

Inscrivez-vous gratuitement pour obtenir un accès illimité aux classements, aux évaluations, aux notes, aux mots-clés et bien plus encore.

Description de l'appli

Bagaimana anda mengekalkan kesihatan apabila kita semua berbeza?

Setiap orang diciptakan unik, dan Pulse by Prudential sedar tentang perkara ini.

Dengan menawarkan pandangan dan solusi kesihatan berdasarkan keperluan diri sendiri. Dikuasakan oleh teknologi AI, Pulse merupakan aplikasi kesihatan dan kecergasan yang menggunakan data untuk memahami keperluan unik untuk membantu perjalanan anda menjadi sihat.

PEMBANTU KESIHATAN PERIBADI ANDA

* Penilaian Kesihatan - Lengkapkan penilaian kesihatan dalam talian dan dapatkan maklumat pandangan kesihatan melalui Kembar Digital anda.
* Semakan Simptom - Fahami simptom anda dengan lebih mendalam dan kenali sebab-sebab, keadaan serta isu-isu dengan maklumat yang mudah difahami apabila anda menjawab serangkaian soalan oleh Chatbot berkuasa AI kami. Jadi, sama ada sakit dada, tahap kolesterol yang membimbangkan, migrain, sakit kepala atau demam - bantuan kini di hujung jari anda.
* Rundingan Dalam Talian - Khidmat doktor walaupun pada ketika anda tidak larat. Buat panggilan video di mana-mana jua.
* Carian Klink dan Hospital Berdekatan - Dapatkan lokasi klinik, hospital dan pakar perubatan terdekat berdasarkan lokasi anda.
* Fakta dan Tips Kesihatan - Sama ada anda memerlukan panduan pemakanan untuk kondisi spesifik seperti kencing manis, obesiti, kolesterol tinggi dan berat badan turun, atau tips untuk menjalani kehidupan seimbang dan aktif, Pulse dapat membantu dalam memperbaiki gaya hidup anda dengan kandungan yang mudah lagi berguna tentang kesihatan, kecergasan, perubatan, nutrisi dan pemakanan.

CABAR KEMAMPUAN DIRI DAN KEKALKAN MOTIVASI

* Ingin mencabar diri? Ambillah cabaran kecergasan setiap minggu untuk menjadi lebih sihat dan berpeluang menikmati ganjaran-ganjaran yang disediakan.
* Ikuti progres anda dengan penjejak kecergasan yang mengimport data kesihatan daripada aplikasi dan gajet kesihatan yang anda gunakan. Peranti pengesan kesihatan dan kecergasan yang disokong termasuk Apple Health, Fitbit serta Google Fit bagi pengguna iOS. Lebih banyak peranti pengesan seperti Samsung, Garmin dan Strava akan turut disertakan dalam kemas kini aplikasi kami yang akan datang. Nantikannya!

DAPATKAN MAKLUMAT DI MANA JUA ANDA BERADA

* Amaran Hotspot Denggi - Kekal di hadapan dan ketahui kawasan hotspot denggi berdasarkan lokasi andasehingga 3 bulan lebih awal.
* Solat Insan - Dapatkan notifikasi waktu mula dan akhir solat walau di mana anda berada.

MENGAPA PILIH PULSE?

* Pulse by Prudential tersedia untuk semua! Ya, untuk semua (termasuk anda juga). Anda boleh muat turun dan menggunakannya secara percuma. Perkhidmatan Rundingan Doktor dalam talian akan dikenakan caj sebanyak RM10/sesi dikenakan bagi bukan pelanggan Prudential manakala ianya percuma untuk pelanggan sedia ada Prudential.
* Solusi kesihatan dan kecergasan mudah tersedia untuk satu platform buat anda.
* Dikuasakan oleh teknologi terkini AI.
* Menawarkan pandangan dan maklumat mengenai berdasarkan kondisi kesihatan anda.

Kami akan sentiasa menambahbaik aplikasi ini. Oleh itu, nantikan lebih banyak ciri akan datang! Kami ingin mendengar sebarang maklum balas anda tentang aplikasi ini! Dengan cara ini, kami dapat mempertingkatkan mutu perkhidmatan kami supaya ia boleh memudahkan anda untuk menjaga kesihatan diri. Jadi, tinggalkan mesej di tab maklum balas dalam aplikasi kami.

doctors on line medical doctor online online dr pulse check symptoms doctor online health online online doctor online doctors app online health clinica find doctors medical checker measure pulse irregular pulse online services wellness pulse app hospital sim hospitals

Optimisation pour les app stores

Quels mots les gens saisissent-ils lorsqu'ils cherchent une appli ?
Les bons mots-clés peuvent aider une appli à se faire connaître, ce qui augmente les téléchargements et le chiffre d'affaires. App Annie suit des millions de mots-clés afin que vous puissiez augmenter les téléchargements de votre appli et savoir quels mots-clés vos concurrents utilisent.

Évaluations et notes de l'appli

Découvrez ce que les utilisateurs pensent de PULSE BY PRUDENTIAL (MALAYSIA) en lisant les évaluations et en consultant la note.
3.9
41 notes

Découvrez tout sur des millions d'applis et l'actualité de l'industrie des applis grâce à App Annie.