Knigoteka

パブリッシャー: Knigoteka
評価:
価格: トップ無料

ランキング推移

Knigotekaの日本におけるランキング推移をチェックしましょう。
ランキング推移は、Google PlayアプリストアにおけるKnigotekaの人気の推移を表示します。各国、カテゴリ、デバイスごとに、毎日・毎時間におけるKnigotekaの履歴を追うことが可能です。
ダウンロードランキング - Google Play - 日本
先週今週
先週のランキングデータはありません
今週のデータは、ご登録後に無料でご覧いただけます。
最新のデータをチェックする。

無料登録をして、さらに詳しくチェックしましょう!

無料登録をして、ランキング、レビュー、評価、キーワード等のデータにアクセスしましょう。

アプリ詳細

Зачекори во светот на најпопуларните е-книги на македонски јазик.


Преземи ја апликацијата Книготека, бесплатно регистрирај се, купи ги омилените е-книги за помалку од 1 минута и читај ги во било кое време и на било кое место.

Апликацијата Книготека го прави читањето едноставно и удобно:

• Истражи ги книгите по омилениот жанр, издавач и автор

• Прочитај дел од книгата пред да ја купиш

• Додај ги омилените книги во корпа и купи ги со платежна картичка или ваучер

• Прилагоди го читањето во зависност од потребите – Одбери го омилениот фонт, големината на текстот и бојата на екранот

• Обележи ги омилените зборови и цитати во текстот и додавај белешки и обележувачи

• Пребарај ја целата книга по одреден збор или фраза

• Пребарај ги непознатите поими преку Gоogle и Wikipedia алатките

• Оценувај ги прочитаните книги и споделувај ги со пријателите и на социјалните мрежи

nlb evn

ASO (アプリストア最適化)

ユーザは、アプリを探す際に、どのようなキーワードで検索しているでしょうか。
適切なキーワードを設定することで、アプリはユーザーの目に留まりやすくなり、ダウンロード数・売上の向上に繋がります。App Annieは、数百万のキーワードをトラッキングしています。この機能を活用いただくことで、アプリのダウンロード数を伸ばしたり、競合のアプリがどのようなキーワードに強いのかを知ることが可能です。

アプリレビュー・評価

レビューや評価をチェックして、Knigotekaに対するユーザーの気持ちを知りましょう。
4.0
40 評価
このアプリに関するレビューが見つかりません…

App Annieで、様々なアプリのデータを知り、アプリ業界のトレンドを把握しましょう。