Fillop

パブリッシャー: Salling Group
評価:
価格: トップ無料

ランキング推移

Fillopのデンマークにおけるランキング推移をチェックしましょう。
ランキング推移は、Google PlayアプリストアにおけるFillopの人気の推移を表示します。各国、カテゴリ、デバイスごとに、毎日・毎時間におけるFillopの履歴を追うことが可能です。
ダウンロードランキング - Android - デンマーク
先週今週
先週のランキングデータはありません
今週のデータは、ご登録後に無料でご覧いただけます。
最新のデータをチェックする。

無料登録をして、さらに詳しくチェックしましょう!

無料登録をして、ランキング、レビュー、評価、キーワード等のデータにアクセスしましょう。

アプリ詳細

Fillop er en abonnementskasse med de basisvarer, som ikke skal på køl eller frost.

Hvorfor er det, at vi gang på gang løber tør toiletpapir? Hvordan kan vi glemme at købe shampoo og tandpasta, når vi nu bruger det hver dag? Hvordan kan det være, at vi først tænker på de varer, når vi står og mangler dem? Ku’ det ikke være dejligt, hvis de blev leveret automatisk, så du ikke skal slæbe dem hjem? Det er her, Fillop kommer ind i billedet.

Med Fillop kan du sammensætte din egen abonnementskasse med de basisvarer, du har brug for i hverdagen, og som ikke skal på køl eller frost. Når du har bestilt de varer, der passer til dit forbrug, bliver de automatisk leveret til din dør. Vi leverer over hele landet, og du ikke behøver ikke være hjemme, når vi kommer med kassen. Du bestemmer selv, hvor tit du vil have leveret for at undgå at løbe tør. Har du brug for at tilføje eller fjerne varer i Fillop-kassen – eller ændre på leveringen – kan du nemt gøre det fra din mobil.

Du får leveret fra 29 kr. og alle varer er selvfølgelig til de faste, lave priser, som du kender fra Netto.

Lad Fillop tage sig af slæbet med toiletpapir, vaskepulver, dåsetomater og andre tunge og lidt kedelige basisvarer til dit hjem. Så kan du i stedet bruge mere tid på at udvælge den modne avocado, den møre bøf, den italienske pesto og andre gode varer, som du sætter pris på.

Velkommen til Fillop.

fillop netto spil netto netto spil og gevinst netto gevinst spil nemlig clubsalling nemlig com netto prospekte aktuelle tilbudsaviser etilbudsavis tilbudsaviser minetilbud tilbudsavis koşuı rabbat kundeavis madspild 生活 まとめ fakta

ASO (アプリストア最適化)

ユーザは、アプリを探す際に、どのようなキーワードで検索しているでしょうか。
適切なキーワードを設定することで、アプリはユーザーの目に留まりやすくなり、ダウンロード数・売上の向上に繋がります。App Annieは、数百万のキーワードをトラッキングしています。この機能を活用いただくことで、アプリのダウンロード数を伸ばしたり、競合のアプリがどのようなキーワードに強いのかを知ることが可能です。

アプリレビュー・評価

レビューや評価をチェックして、Fillopに対するユーザーの気持ちを知りましょう。
2.9
15 評価

App Annieで、様々なアプリのデータを知り、アプリ業界のトレンドを把握しましょう。