Laguna

パブリッシャー: Laguna d.o.o.
評価: 評価がありません
価格: トップ無料

ランキング推移

Lagunaの日本におけるランキング推移をチェックしましょう。
ランキング推移は、Google PlayアプリストアにおけるLagunaの人気の推移を表示します。各国、カテゴリ、デバイスごとに、毎日・毎時間におけるLagunaの履歴を追うことが可能です。
ダウンロードランキング - Google Play - 日本
先週今週
先週のランキングデータはありません
今週のデータは、ご登録後に無料でご覧いただけます。
最新のデータをチェックする。

無料登録をして、さらに詳しくチェックしましょう!

無料登録をして、ランキング、レビュー、評価、キーワード等のデータにアクセスしましょう。

アプリ詳細

Izdavačka kuća Laguna osnovana je u Beogradu 1998. godine. Jedna je od najvećih izdavačkih kuća u Srbiji koja objavljuje blizu 400 novih naslova godišnje.
Od nastanka je objavila preko 4.500 naslova.

Prva knjižara je otvorena 2009. godine u Beogradu, u Makedonskoj ulici, a iste godine i u ulici Kralja Milana 48, u zdanju beogradskog Studentskog kulturnog centra (SKC). Ubrzo je pokrenut i lanac knjižara Delfi, sestrinske firme koju je Laguna osnovala koristeći svoje, tada desetogodišnje izdavačko iskustvo, i ugledajući se na najbolje svetske primere i prakse. Danas lanac Delfi broji ukupno 45 knjižara.

Pored plasmana knjiga na tržištu Srbije, Laguna je prisutna i u Crnoj Gori, gde aktivno rade četiri kluba čitalaca, kao i u Bosni i Hercegovini, u kojoj Laguna ima osam klubova čitalaca. Postepenim širenjem, danas klub Laguninih čitalaca broji preko 600 hiljada članova raspoređenih u 60 čitalačkih klubova u 29 gradova u Srbiji.

delfi laguna

ASO (アプリストア最適化)

ユーザは、アプリを探す際に、どのようなキーワードで検索しているでしょうか。
適切なキーワードを設定することで、アプリはユーザーの目に留まりやすくなり、ダウンロード数・売上の向上に繋がります。App Annieは、数百万のキーワードをトラッキングしています。この機能を活用いただくことで、アプリのダウンロード数を伸ばしたり、競合のアプリがどのようなキーワードに強いのかを知ることが可能です。

App Annieで、様々なアプリのデータを知り、アプリ業界のトレンドを把握しましょう。