NLB Pay Makedonija

パブリッシャー: NLB Banka AD - Skopje
評価:
価格: トップ無料

ランキング推移

NLB Pay Makedonijaの日本におけるランキング推移をチェックしましょう。
ランキング推移は、Google PlayアプリストアにおけるNLB Pay Makedonijaの人気の推移を表示します。各国、カテゴリ、デバイスごとに、毎日・毎時間におけるNLB Pay Makedonijaの履歴を追うことが可能です。
ダウンロードランキング - Google Play - 日本
先週今週
先週のランキングデータはありません
今週のデータは、ご登録後に無料でご覧いただけます。
最新のデータをチェックする。

無料登録をして、さらに詳しくチェックしましょう!

無料登録をして、ランキング、レビュー、評価、キーワード等のデータにアクセスしましょう。

アプリ詳細

NLB Pay – Твојот мобилен паричник!

NLB Pay мобилниот паричник Ви овозможува да реализирате бесконтактни плаќања на ПОС терминалите во земјата и странство. NLB Pay мобилниот паричник користи NFC технологијата а плаќањата може да се реализираат со НЛБ Mastercard и Visa платежни картички на НЛБ Банка кои се дигитализирани во Вашиот NLB Pay мобилен паричник.

Начинот на плаќање е едноставен, брз и безбеден. За да платите, потребно е само да го приближите Вашиот мобилен телефон до бесконтактниот ПОС терминал.
Мобилниот паричник NLB Pay може да се користи на мобилни телефони со Андроид (KitKat 4.4 и повисока верзија) и NFC технологија (Near Field Communication).

NLB Pay Мобилниот паричник ги дигитализира сите ваши НЛБ Mastercard и Visa платежни картички и овозможува бесконтактни плаќања преку Вашиот мобилен телефон. Откако продавачот ќе го внесе и потврди износот за плаќање, само приближете го Вашиот мобилен телефон до ПОС терминалот и Вашето плаќање е реализирано. За плаќања до 750 денари нема потреба да внесувате ПИН код, додека за плаќања над 750 денари треба да бидат потврдени со Вашиот ПИН код. Сите плаќања направени со NLB Pay мобилниот паричник се прикажани во делот "Детали – Податоци за картичката ".

Чекор 1: ПРЕЗЕМАЊЕ
Преземете ја апликацијата од Google Play.

Чекор 2: АКТИВИРАЊЕ
• Внесете го Вашиот ЕМБГ (единствен матичен број на граѓанинот) и последните 4 цифри од Вашата НЛБ MasterCard или Visa платежна картичка.
• Проверете дали прикажаниот број на Вашиот мобилен телефон е точен. На истиот број ќе добиете текст со ОТП лозинка за да може да го активирате NLB Pay мобилниот паричник.
• Изберете 4 цифрена лозинка и Вашиот мобилен паричник е активиран. Подоцна можете да пристапите до NLB Pay користејќи ја автентикацијата преку отпечаток од прст или идентификација на лице, ако е достапно на Вашиот телефон.
• Изберете ja НЛБ Mastercard/Visa картичката која најчесто ја користите за плаќање како главна картичка. Доколку сакате да додадете друга картичка на NLB Pay мобилниот паричник, изберете го симболот „+“.

ЧЕКОР 3: КОРИСТЕЊЕ
• За да реализирате плаќање со NLB Pay мобилниот паричник потребно е само да го отклучите Вашиот мобилен телефон и да го приближите до ПОС терминалот. Доколку се користи примарно избраната картичка, плаќањето се врши без најава на апликацијата.

Важно:
• NLB Pay е достапен за корисниците на NLB Mastercard и Visa платежните картички на НЛБ Банка
• Изберете го NLB Pay како Ваш стандарден мобилен паричник:
- во NLB Pay: Прилагодувања – Избери главна апликација за плаќање или
- во поставките на Вашиот мобилен телефон
- Ако не можете да се најавите на NLB Pay, проверете во поставката „Мобилна мрежа“ на Вашиот мобилен телефон дали е вклучено "Proxy" (сервер). Ако е вклучен, деактивирајте го.

За повеќе информации посетете ја www.nlb.мк

nlb skopje

ASO (アプリストア最適化)

ユーザは、アプリを探す際に、どのようなキーワードで検索しているでしょうか。
適切なキーワードを設定することで、アプリはユーザーの目に留まりやすくなり、ダウンロード数・売上の向上に繋がります。App Annieは、数百万のキーワードをトラッキングしています。この機能を活用いただくことで、アプリのダウンロード数を伸ばしたり、競合のアプリがどのようなキーワードに強いのかを知ることが可能です。

アプリレビュー・評価

レビューや評価をチェックして、NLB Pay Makedonijaに対するユーザーの気持ちを知りましょう。
4.2
189 評価
このアプリに関するレビューが見つかりません…

App Annieで、様々なアプリのデータを知り、アプリ業界のトレンドを把握しましょう。