Semmie

パブリッシャー: Semmie.nl
評価:
価格: トップ無料

ランキング推移

Semmieの日本におけるランキング推移をチェックしましょう。
ランキング推移は、Google PlayアプリストアにおけるSemmieの人気の推移を表示します。各国、カテゴリ、デバイスごとに、毎日・毎時間におけるSemmieの履歴を追うことが可能です。
ダウンロードランキング - Google Play - 日本
先週今週
先週のランキングデータはありません
今週のデータは、ご登録後に無料でご覧いただけます。
最新のデータをチェックする。

無料登録をして、さらに詳しくチェックしましょう!

無料登録をして、ランキング、レビュー、評価、キーワード等のデータにアクセスしましょう。

アプリ詳細

Met de Semmie app kun je heel eenvoudig starten met beleggen. Want waarom zou beleggen ingewikkeld moeten zijn? Wij geloven dat iedereen moet kunnen beleggen, ongeacht je kennis of budget.

JE EERSTE STAPPEN IN DE BELEGGINGSWERELD
Semmie bestaat speciaal voor mensen die wel willen beleggen, maar niet zo goed weten hoe... Door de historisch lage spaarrente, is beleggen voor steeds meer mensen interessant. Beleggen kan meer rendement opleveren, maar kent natuurlijk ook risico's.

JIJ BEPAALT WAARVOOR JE BELEGT. WIJ DOEN DE REST.
Waar je ook voor belegt wij geven je de mogelijkheid om dat te doen. Maak met de app eenvoudig meerdere potjes aan voor verschillende doeleinden. Het kost niets extra.

BELEGGEN VANAF €50
Bij Semmie beleg je al vanaf €50. Zo kun je ook met een klein budget je eerste stappen zetten in de beleggingswereld. Wanneer je stort of hoeveel bepaal je gewoon zelf.

AUTOMATISCH BELEGGEN
Jij opent online een rekening. En wij regelen de rest. We begrijpen dat je niet elke dag de beurs wilt volgen. Daarom beleg je bij ons op cruise control.

DUURZAAM
Met de Semmie app beleg je alleen in duurzame aandelen- en obligatiefondsen: beleggingen die goed scoren op het gebied van milieu, mens en goed bestuur.

PERSOONLIJK ANTWOORD, GEWOON ONLINE
Bij Semmie kun je zelf alles online regelen, maar als je hulp nodig hebt stuur je ons gewoon een berichtje. Wij staan 7 dagen per week voor je klaar via chat, van 08.00 uur tot 22.00 uur. Wij werken niet met chatrobots, maar met echte mensen. Zelf uitproberen? Stuur ons een berichtje via de blauwe chatknop.

キーワードが見つかりませんでした…

ASO (アプリストア最適化)

ユーザは、アプリを探す際に、どのようなキーワードで検索しているでしょうか。
適切なキーワードを設定することで、アプリはユーザーの目に留まりやすくなり、ダウンロード数・売上の向上に繋がります。App Annieは、数百万のキーワードをトラッキングしています。この機能を活用いただくことで、アプリのダウンロード数を伸ばしたり、競合のアプリがどのようなキーワードに強いのかを知ることが可能です。

アプリレビュー・評価

レビューや評価をチェックして、Semmieに対するユーザーの気持ちを知りましょう。
4.5
42 評価
このアプリに関するレビューが見つかりません…

App Annieで、様々なアプリのデータを知り、アプリ業界のトレンドを把握しましょう。