Vama Romania LKW - Doar pentru camioane !

パブリッシャー: Robert Pfeilmayer
評価: 評価がありません
価格: 2.83 USD

ランキング推移

Vama Romania LKW - Doar pentru camioane !の南アフリカにおけるランキング推移をチェックしましょう。
ランキング推移は、Google PlayアプリストアにおけるVama Romania LKW - Doar pentru camioane !の人気の推移を表示します。各国、カテゴリ、デバイスごとに、毎日・毎時間におけるVama Romania LKW - Doar pentru camioane !の履歴を追うことが可能です。
ダウンロードランキング - Google Play - 南アフリカ
先週今週
先週のランキングデータはありません
今週のデータは、ご登録後に無料でご覧いただけます。
最新のデータをチェックする。

無料登録をして、さらに詳しくチェックしましょう!

無料登録をして、ランキング、レビュー、評価、キーワード等のデータにアクセスしましょう。

アプリ詳細

Vama Romania LKW

Colegu' azi cât stai în vamă ? Vrei să-ți petreci concediul și sărbătorile cu familia și prietenii, sau preferi să fumezi un cartuș de țigări în vamă ?

Te-ai săturat să stai în cozi interminabile în vamă, după 10-15-20 de ore de condus ? Atunci aplicația asta este pentru tine ! Planifică-ți drumul spre sau din România din timp, evitand cozile !

Cu aplicația Vama Romania LKW afli în timp real cât de aglomerat este oricare din punctele de trecere a frontierei. Lista vămilor este permanent actualizată DE POLIȚIA DE FRONTIERĂ !

Datele sunt preluate de pe situl oficial al Poliției de Frontieră !
Timpii de așteptare sunt actualizati in timp real, pe baza informatiilor fumizate de structurile teritoriale ale Politiei de Frontiera, fapt ce ajuta utilizatorul sa-și reconfigureze traseul catre un punct de frontiera ce lnregistreaza valori de trafic mai scazute.

Cu aplicația Vama România LKW reduci stresul, scazi colesterolul, mănânci mai puțin sărat, bei mai puține băuturi carbogazoase, reduci șansele de șoc al sistemului nervos și cardio-vascular ! Toate astea evitând aglomerațiile inutile, stresante și dureroase din vamă ! Si pe de-asupra mai e și FĂRĂ RECLAME !

ATENȚIE !!! Așteptați ! Încărcarea datelor de pe serverul Poliției de Frontieră poate dura și până la 30+ secunde ! În funcție de solicitarea acestuia și de calitatea/semnalul rețelei de telefonie mobilă ! Pentru a verifica cele susținute, vă rog să verificați aplicația folosind o conexiune Wi-Fi !!!!

Versiunea LKW = FARĂ RECLAME ! Fără timp pierdut pentru încarcarea reclamelor din versiunea gratuită ! Fără costuri suplimentare pentru traficul de date generat de reclame ! Și mai puțin stres și mai puțin colesterol . Sănătate curată, la bani de semințe, în format electronic !

Diferența dintre versiunea GRATUITĂ și LKW constă în faptul că în versiunea LKW nu se afișează reclame de nici un fel. Economisiți astfel timp și bani ! Aplicația este optimizată la maxim pentru reducerea timpului de încarcare a datelor și pentru a folosi cât mai puțin spatiu pe telefon și cât mai putin trafic de date.

Vă rog nu uitați : aceste date sunt oferite în mod gratuit pe situl Poliției de Frontieră, aplicația Vama România LKW oferă doar afișarea acestor date (dacă și doar cât timp sunt ele furnizate de Poliția de Frontieră) fără reclame !

Conexiunea la internet este (evident) necesară pentru a avea acces la datele în timp real !

通信量 リアルタイム 通信量 統計

ASO (アプリストア最適化)

ユーザは、アプリを探す際に、どのようなキーワードで検索しているでしょうか。
適切なキーワードを設定することで、アプリはユーザーの目に留まりやすくなり、ダウンロード数・売上の向上に繋がります。App Annieは、数百万のキーワードをトラッキングしています。この機能を活用いただくことで、アプリのダウンロード数を伸ばしたり、競合のアプリがどのようなキーワードに強いのかを知ることが可能です。

App Annieで、様々なアプリのデータを知り、アプリ業界のトレンドを把握しましょう。