App Annieへようこそ!
17 minuter Ben & Rumpaの他にも、あらゆるアプリの情報がこちらでご確認いただけます。無料登録をして、気になるアプリや競合情報、アプリ業界のトレンドなどを把握しましょう。

17 minuter Ben & Rumpa

パブリッシャー: Susnet AB
評価: 評価がありません
価格: 1.99 USD
互換性: iPhone & iPad

ランキング推移

17 minuter Ben & Rumpaの日本におけるランキング推移をチェックしましょう。
ランキング推移は、iOSアプリストアで17 minuter Ben & Rumpaの人気の推移を表示します。各国、カテゴリ、デバイスごとに、毎日・毎時間における17 minuter Ben & Rumpaのパフォーマンスの履歴を追うことが可能です。
ダウンロードランキング - iOS - 日本
先週今週
先週のランキングデータはありません
今週のデータは、ご登録後に無料でご覧いただけます。
最新のデータをチェックする。

無料登録をして、さらに詳しくチェックしましょう!

無料登録をして、ランキング、レビュー、評価、キーワード等のデータにアクセスしましょう。

アプリ詳細

Träna snabbt enkelt och effektivt! Hinn med träningen på 17 effektiva minuter. En perfekt lösning de dagar du känner att du vill träna men egentligen inte har tid. Eller använd styrketräningsövningarna som en avslutning på konditionspasset.

Apparna 17 minuter finns i tre versioner: 17 minuter Mage & Rygg, 17 minuter Ben & Rumpa samt 17 minuter Hela Kroppen.

Träna på 17 minuter Ben & Rumpa innehåller enkla övningar som tränas utan redskap och som stärker och lyfter baken samt ger dig välsvarvade ben.

Träna 17 minuter Ben & Rumpa 2-3 gånger i veckan för bästa resultat.

Tips - använd hörlurar så hör du instruktionerna direkt i öronen, efter ett par gånger kan du träna på utan att behöva titta på skärmen så mycket och ha telefonen i fickan.

Prova också att ställa den på ett bord eller liknande, så att du ser bra. Det går också bra att hålla i telefonen.

Träna programmet som det är eller efter en powerwalk, löparrunda eller ett gruppträningspass.

Det går också bra att kombinera apparna 17 minuter med varandra för att skapa ett längre träningspass.

Träna efter din egen förmåga - träningen i 17 minuter passar alla, oavsett träningsvana. Har du inte tränat på ett tag så är det bara att välja kom-i-gång-alternativen för varje övning. Eller träna varannan repetition. Sedan kan du successivt öka både intensitet och antalet repetitioner.

Är du supervältränad? Satsa på att köra de tuffaste övningsalternativen!

TRÄNA SÅ HÄR
På med funktionella träningskläder och skor. Använd gärna en träningsmatta som underlag, eller en dubbelvikt badhandduk.

Träna på valfri plats i ditt eget tempo. Satsa på att lära tekniken först, sedan kommer styrkan snabbare än du tror.

Träning är som allt annat, enkelt och roligt när man väl lärt sig. Första gången du tränar 17 minuter Ben & Rumpa - fokusera på tekniken. Känn efter hur och var övningarna tar. När du lärt dig övningarna - kör hela programmet, tryck på pausknappen om du känner att du behöver vila lite under passet.

Sätt mål och delmål. Ta det lugnt i början och låt träningen vara något roligt, inget “måste”.

Ta ett steg i taget och var glad och stolt över de repetitioner du klarar. Satsa på att göra en extra repetition varje gång du tränar så utvecklar du din styrka och form.

OM TRÄNA PÅ 17 MINUTER
Caroline Nilsson är instruktören bakom Träna på 17 minuter. Hon har tillsammans med Susanne Jarl och Susnet också utvecklat de internationella träningsapparna Poworkout Trim & Tone samt Poworkout Ball & Band.

Caroline Nilsson kör även personlig träning på nätet via personligträningonline.se och driver träningssajten GymGlam.se.

Konceptet 17 minuter finns också som tre träningsdvder och producerades i samarbete med Swedebeat. Apparna är utvecklade tillsammans med Susnet.

SAGT OM TRÄNA PÅ 17 MINUTER
“Jag har dvd "träna på 17 minuter" och jag måste säga att den är fantastisk! Den är snabb, effektiv och rolig. Jag tränar till den flera gånger i veckan och det känns som om jag får ut det mesta möjliga på den tiden jag tränar.”
/Julia

“Jag är professionell dansare i Göteborg. För att hålla mig i gång under semestrar upptäckte jag dina "mag och rygg" dvd och "ben och rumpa", det är de första dvd som verkligen är BRA och som ger mig mycket att jobba med, även om jag är vältränad.”
/Janni

“Får sällan träningsvärk i magen annars, jag tror att mycket av hemligheten i
17-minuter mage & rygg ligger i att rörelserna utförs så pass sakta att det inte går att fuska genom att hjälpa till med andra muskler än just mage/rygg.”
/Ulrika

KOST & TRÄNING
En sats träning och en gnutta kosttänk och du kan komma i vilken form som helst. Oavsett om du äter enligt GI, LCHF, ISO eller LCHQ så är det viktigt att äta näringsrik kost i samband med träning för att få den rätta energin.

minuter sats lchf

ASO (アプリストア最適化)

ユーザは、アプリを探す際に、どのようなキーワードで検索しているでしょうか。
適切なキーワードを設定することで、アプリはユーザーの目に留まりやすくなり、ダウンロード数・売上の向上に繋がります。App Annieは、数百万のキーワードをトラッキングしています。この機能を活用いただくことで、アプリのダウンロード数を伸ばしたり、競合のアプリがどのようなキーワードに強いのかを知ることが可能です。

App Annieで、様々なアプリのデータを知り、アプリ業界のトレンドを把握しましょう。