App Annieへようこそ!
Bilbingoの他にも、あらゆるアプリの情報がこちらでご確認いただけます。無料登録をして、気になるアプリや競合情報、アプリ業界のトレンドなどを把握しましょう。

Bilbingo

パブリッシャー: Karin Kindstrand
評価: 評価がありません
価格: 0.99 USD
互換性: iPhone & iPad

ランキング推移

Bilbingoのデンマークにおけるランキング推移をチェックしましょう。
ランキング推移は、iOSアプリストアでBilbingoの人気の推移を表示します。各国、カテゴリ、デバイスごとに、毎日・毎時間におけるBilbingoのパフォーマンスの履歴を追うことが可能です。
ダウンロードランキング - iPhone - デンマーク
先週今週
先週のランキングデータはありません
今週のデータは、ご登録後に無料でご覧いただけます。
最新のデータをチェックする。

無料登録をして、さらに詳しくチェックしましょう!

無料登録をして、ランキング、レビュー、評価、キーワード等のデータにアクセスしましょう。

アプリ詳細

Detta är en modernare version av det klassiska bilbingo-spelet. Här gäller det att vara uppmärksam när man sitter i bilen, leta efter de saker som finns på brickorna, kryssa i och till slut få BINGO. Det är inte alltid så enkelt…. ”Är vi inte framme snart?” kanske blir utbytt mot ”snälla åk en stund till för vi har inte ett något vitt hus än”!
Du kan välja storlek och svårighetsgrad på brickan – kanske passar 3x3 de mindre barnen som inte har så stort tålamod – medan de större barnen klarar av 5x5. Du kan få brickor med enbart vägskyltar eller bilmärken. Men du kan också välja mixade brickor där vägskyltar och bilmärken är uppblandade med andra föremål som du kan se längs vägen. För Ipad finns ytterligare ett val med enbart föremål.
Det finns över 150 olika figurer som slumpas till olika brickor så att det blir största möjliga variation på spelet. Lycka till och trevlig resa!

kalça karın kası karı flygresor spel spen family travel

ASO (アプリストア最適化)

ユーザは、アプリを探す際に、どのようなキーワードで検索しているでしょうか。
適切なキーワードを設定することで、アプリはユーザーの目に留まりやすくなり、ダウンロード数・売上の向上に繋がります。App Annieは、数百万のキーワードをトラッキングしています。この機能を活用いただくことで、アプリのダウンロード数を伸ばしたり、競合のアプリがどのようなキーワードに強いのかを知ることが可能です。

App Annieで、様々なアプリのデータを知り、アプリ業界のトレンドを把握しましょう。