App Annieへようこそ!
Fodmappの他にも、あらゆるアプリの情報がこちらでご確認いただけます。無料登録をして、気になるアプリや競合情報、アプリ業界のトレンドなどを把握しましょう。

Fodmapp

パブリッシャー: Joost Bruneel
評価: 評価がありません
価格: 5.99 USD
互換性: iPhone & iPad

ランキング推移

Fodmappのベルギーにおけるランキング推移をチェックしましょう。
ランキング推移は、iOSアプリストアでFodmappの人気の推移を表示します。各国、カテゴリ、デバイスごとに、毎日・毎時間におけるFodmappのパフォーマンスの履歴を追うことが可能です。
ダウンロードランキング - iPhone - ベルギー
先週今週
先週のランキングデータはありません
今週のデータは、ご登録後に無料でご覧いただけます。
最新のデータをチェックする。

無料登録をして、さらに詳しくチェックしましょう!

無料登録をして、ランキング、レビュー、評価、キーワード等のデータにアクセスしましょう。

アプリ詳細

Deze app kan voor patiënten met het prikkelbare darm syndroom - naast een deskundige begeleiding van een gespecialiseerde diëtiste - een goede ondersteuning bieden bij het volgen van het laag FODMAP dieet. Zeker in de beginfase is het voor de patiënten niet evident om te beoordelen of een bepaald voedingsmiddel al dan niet FODMAP arm is.
De app is specifiek gericht op de Belgische markt (Nederlandstalig) en bevat algemene FODMAP info, een productlijst (> 1400 voedingsmiddelen), recepten en een boodschappenlijst. Deze hulpmiddelen kunnen de patiënt helpen om een FODMAP arm maar gevarieerd en evenwichtig voedingspatroon te volgen.
De producten in de productlijst bevatten zowel algemene voedingsmiddelen als merkproducten. De algemene voedingsmiddelen zijn producten die door de Monash University getest geweest zijn. De merkproducten die in de productlijst zijn opgenomen, zijn producten die in Belgische supermarkten gekocht kunnen worden en op basis van de ingrediëntenlijst als FODMAP arm beschouwd worden. Bij ‘normale’ porties zijn deze producten dus geschikt voor het laag FODMAP dieet. Bij deze lijst kan er gebruik gemaakt worden van een zoekfunctie, waarbij er kan gezocht worden op productnaam of waarbij voor de merkproducten er een barcode kan gescand worden om te zien of het desbetreffende product al dan niet FODMAP arm is.
Per product wordt er een foto, de barcode, een korte omschrijving (indien beschikbaar), de ingrediëntenlijst, de voedingswaarde (indien online beschikbaar), FODMAP informatie (indien van toepassing), en eventueel de winkelketen(s) waar het product zeker kan gekocht worden weergegeven. Er kan gefilterd worden op merk en/of winkel.

Meer info: www.annparmentier.be

fodmap fodmaps food map fodmap diet foodmap voeding dieet

ASO (アプリストア最適化)

ユーザは、アプリを探す際に、どのようなキーワードで検索しているでしょうか。
適切なキーワードを設定することで、アプリはユーザーの目に留まりやすくなり、ダウンロード数・売上の向上に繋がります。App Annieは、数百万のキーワードをトラッキングしています。この機能を活用いただくことで、アプリのダウンロード数を伸ばしたり、競合のアプリがどのようなキーワードに強いのかを知ることが可能です。
このアプリに関する評価が見つかりません…

App Annieで、様々なアプリのデータを知り、アプリ業界のトレンドを把握しましょう。