ランキング

Search for any app

Hardlopen met Evy

パブリッシャー: Energy Lab
価格: トップ無料 アプリ内課金あり
評価:
互換性: iPhone

ランキング推移

Hardlopen met Evyにおける、 オランダのダウンロードランキング推移を確認しましょう。

ランキング推移は、Hardlopen met EvyアプリストアにおけるiOS Storeの人気の推移を表示します。各国、カテゴリ、デバイスごとに、毎日・毎時間におけるHardlopen met Evyのパフォーマンスの履歴を追うことが可能です。

無料登録をして、さらに詳しくチェックしましょう!

ASO (アプリストア最適化)

あらゆるアプリのトップキーワードをトラックできるだけではなく、任意のキーワードにおいて、どのようにアプリの検索結果が推移しているか確認することもできます。

アプリレビュー・評価

アプリのレビューや評価を確認し、ユーザーからの重要なフィードバックを得ましょう。任意のバージョン、国、期間を切り替えて、バグやユーザーの声を確認できます。ここから自社アプリを改善するヒントを得ましょう。

フィーチャー

各アプリストア、日付・国・デバイス・セクションなどにおいて、いつ・どこでフィーチャーされたのか確認することができます。

アプリ詳細

Welkom bij Hardlopen met Evy! Zullen we er samen in vliegen?

Jij zorgt voor een leuke sportoutfit en (draadloze) oortjes, ik zorg voor een verantwoord en haalbaar trainingsschema en ik vertel je in je oor wanneer je mag wandelen, versnellen, vertragen of stoppen. Tussendoor geef ik je leuke tips over een gezonde levensstijl en natuurlijk moedig ik je ook nu en dan aan zodat je blijft volhouden. Kies een doel dat bij jou past, deze app is geschikt voor elk type en niveau van loper.
De app registreert jouw trainingen en houdt alles in een handig overzicht bij. Zo hoef jij enkel te focussen op jouw training. Deel achteraf jouw training op instagram, facebook of een ander netwerk zodat jouw vrienden je mee kunnen aanmoedigen om vol te houden.

- 25 trainingsschema’s van je eerste 5km tot aan de marathon
- opgemaakt door professionele sportcoaches van Energy Lab
- met persoonlijke begeleiding en aanmoedigingen

Krijg toegang tot alle schema’s via een maand- of jaarabonnement. Als nieuwe klant krijg je een gratis proef van 1 week om de app uit te proberen.
Je kan dit abonnement starten en beheren via jouw iTunes-account. Je abonnement wordt automatisch verlengd tenzij je het minstens 24u voor het einde van de lopende abonnementsperiode opzegt. De verlenging wordt binnen 24u voor het einde van de lopende abonnementsperiode in rekening gebracht op je account. De gebruiker kan abonnementen beheren en automatische verlenging na aankoop uitschakelen op de pagina “abonnementen beheren” in de instellingen van je smartphone/iTunes-account.

Combineer de training met jouw favoriete muziek, of laat mij je inspireren via mijn Spotify afspeellijsten. Laat je door de muziek meeslepen en geniet van jouw sportmoment.
Jouw trainingen worden beloond, niet alleen op fysiek en mentaal vlak, maar ook in de vorm van medailles én punten in de Hardlopen met Evy Club. Elke afgewerkte training wordt op www.hardlopenmetevy.nl omgezet in punten die je kan inwisselen voor exclusieve voordelen. Of ding mee naar mooie prijzen in onze Hardlopen met Evy Club uitdagingen.

Gaan we er samen voor?

Algemene voorwaarden: http://www.hardlopenmetevy.com/app/disclaimer/nl#terms
Website: community.hardlopenmetevy.com
Ondersteuning: community.hardlopenmetevy.com/contact

ASO (アプリストア最適化)

ユーザは、アプリを探す際に、どのようなキーワードで検索しているでしょうか。 適切なキーワードを設定することで、アプリはユーザーの目に留まりやすくなり、ダウンロード数・売上の向上に繋がります。App Annieは、数百万のキーワードをトラッキングしています。この機能を活用いただくことで、アプリのダウンロード数を伸ばしたり、競合のアプリがどのようなキーワードに強いのかを知ることが可能です。

アプリレビュー・評価

レビューや評価をチェックして、Hardlopen met Evyに対するユーザーの気持ちを知りましょう。

2.3

1030 評価

Apple Watch

Handige app maar waarom krijg ik m niet te zien op mijn Apple Watch?

2020年9月5日

Oplichting

Evy komt de overeenkomst die is aangegaan niet na. Schema’s zijn gekocht en achteraf breekt evy eenzijdig de nakoming van zijn contract. Het is niet meer mogelijk om gebruik te maken van de app zonder abonnement. Ik raad een ieder aan om nakoming van de overeenkomst te vorderen en anders het geld terug te eisen ivm niet nakoming overeenkomst. Het is juridisch gezien onmogelijk om zonder toestemming de overeenkomst te wijzigen en zogenaamd het geld gedurende drie maanden in de winterperiode te laten inzetten voor een abonnement. Het lijkt me ook goed om dit massaal te melden bij de consumentenbond.

2020年8月16日

Geld kwijt

Erg jammer, op zich een fijne app, de eerste lessen gekocht. Die ben ik na vernieuwing van de app compleet kwijt. Ook alle punten die ik had gespaard om volgende lessen te kopen: kwijt. Qua functionaliteit erg achteruit gegaan. Tijd voor iets anders.

2020年8月19日

Ik kom niet meer in de App

Ben ff 2 maanden gestopt en wil weer beginnen maar kom niet meer in de App! Was bezig met 5 km schema les 14... De app verwijst mij door naar een betaling? Hoezo? Groet

2020年9月5日

Helaas

Zoals al eerdere reactie’s hier, ook bij mij het zelfde probleem,Ik heb betaald voor een app waarvoor ik Wéér voor moet gaan betalen! Als ik een tv koop, dan hoef ik voor die tv toch niet weer een keer te betalen na een software update?! Erg slecht! Ook voor mij een andere app

2020年9月15日

App Annieで、様々なアプリのデータを知り、アプリ業界のトレンドを把握しましょう。