App Annieへようこそ!
Nou Milionar 2017 - Vrei să fii milionar?の他にも、あらゆるアプリの情報がこちらでご確認いただけます。無料登録をして、気になるアプリや競合情報、アプリ業界のトレンドなどを把握しましょう。

Nou Milionar 2017 - Vrei să fii milionar?

パブリッシャー: Esin Ozkan
評価: 評価がありません
価格: トップ無料
互換性: iPhone & iPad

ランキング推移

Nou Milionar 2017 - Vrei să fii milionar?のモルドバにおけるランキング推移をチェックしましょう。
ランキング推移は、iOSアプリストアでNou Milionar 2017 - Vrei să fii milionar?の人気の推移を表示します。各国、カテゴリ、デバイスごとに、毎日・毎時間におけるNou Milionar 2017 - Vrei să fii milionar?のパフォーマンスの履歴を追うことが可能です。
ダウンロードランキング - iPhone - モルドバ
先週今週
先週のランキングデータはありません
今週のデータは、ご登録後に無料でご覧いただけます。
最新のデータをチェックする。

無料登録をして、さらに詳しくチェックしましょう!

無料登録をして、ランキング、レビュー、評価、キーワード等のデータにアクセスしましょう。

アプリ詳細

Milionar 2016 te așteaptă cu arhivele sale cu întrebări generale și cu conținut greu. În timp ce joci, te vei bucura și de prietenii tăi. Acesta va termina cu siguranţă plictiseala ta. Datorită Milionar, momentele cele mai plăcute te așteaptă pe tine şi prietenii tai, în plus față de îmbunătățirea cunoștințelor generale. Milionar 2015 nu este doar un concurs de cultură generală, ci, de asemenea, o aplicaţie instructivă și amuzantă.

-Centrul de joc.-
Puteţi să vă faceţi scorul scris, pe care l-aţi câştigat în centrul de joc. Numele Dvs. poate fi văzut printre miile de nume. Pe listă, puteţi spune "aici sunt eu".

-Fără Internet-
Fără a fi nevoie de conectare la Internet, puteţi juca oriunde doriţi; pe autobuz, metrou sau la birou sau acasă ca offline.

-Opţiune 5 jokeri-
Veţi avea drepturile de Joker care sunt apelarea prieteniilor sau întrebarea publicului şi puteţi avea, de asemenea, o şansă de a alege în jumătate opţiunea de a ştii întrebările. Am folosit inteligenţa artificială, care vă va direcţiona în funcţie de nivelurile de dificultate al întrebărilor, în timp ce DVS.utilizaţi Jokeri.

-Alte caracteristici-
- Începând cu 50 scor, puteţi ajunge la 1 milion de scor în 15 paşi. Utilizaţi opţiunea Dumneavoastră în jumătate, în timp ce jucaţi.

- Există o opţiune de telefon joker. În această secţiune, a fost utilizată inteligenţa artificială. În funcţie de nivelul de dificultate, se reduce şansa de a da răspunsul corect.

- Există grade de 1000 scor şi 32000 scor.
- Puteţi salva scorul la centrul de joc. Aveţi limită de secunde pentru fiecare întrebare.

Dacă ştiţi toate întrebările, veţi fi un sau o Milionar.

キーワードが見つかりませんでした…

ASO (アプリストア最適化)

ユーザは、アプリを探す際に、どのようなキーワードで検索しているでしょうか。
適切なキーワードを設定することで、アプリはユーザーの目に留まりやすくなり、ダウンロード数・売上の向上に繋がります。App Annieは、数百万のキーワードをトラッキングしています。この機能を活用いただくことで、アプリのダウンロード数を伸ばしたり、競合のアプリがどのようなキーワードに強いのかを知ることが可能です。

App Annieで、様々なアプリのデータを知り、アプリ業界のトレンドを把握しましょう。