App Annieへようこそ!
Mindfulness Mentorの他にも、あらゆるアプリの情報がこちらでご確認いただけます。無料登録をして、気になるアプリや競合情報、アプリ業界のトレンドなどを把握しましょう。

Mindfulness Mentor

パブリッシャー: Esther Mostert
評価: 評価がありません
価格: 6.99 USD
互換性: iPhone & iPad

ランキング推移

Mindfulness Mentorの日本におけるランキング推移をチェックしましょう。
ランキング推移は、iOSアプリストアでMindfulness Mentorの人気の推移を表示します。各国、カテゴリ、デバイスごとに、毎日・毎時間におけるMindfulness Mentorのパフォーマンスの履歴を追うことが可能です。
ダウンロードランキング - iOS - 日本
先週今週
先週のランキングデータはありません
今週のデータは、ご登録後に無料でご覧いただけます。
最新のデータをチェックする。

無料登録をして、さらに詳しくチェックしましょう!

無料登録をして、ランキング、レビュー、評価、キーワード等のデータにアクセスしましょう。

アプリ詳細

De Mindfulness Mentor app bevat de volledige 8-weekse Mindfulness training én 4 verdiepingsthema’s. Zonder verborgen kosten, géén in-app aankopen. Professioneel opgenomen, Nederlands gesproken, off-line te gebruiken.
_____________________

INHOUD VAN DE MINDFULNESS MENTOR APP:

Deze app bevat:
* De officiële 8-weekse Mindfulness basis- én vervolgtraining met 19 gesproken audiobestanden en uitgebreide toelichting.
* 15 begeleide meditaties, zowel de basismeditaties als speciale en 5 stilte meditaties.
* (Gratis) bonus van 4 verdiepingsthema’s: Mindfulness toegepast op werken, eten, opvoeden en ‘als je gezondheid geen vast gegeven is’.
* 12 inspiratievideo’s: de beste TED Mindfulness video's passend bij elk van onderwerpen (Nederlandse ondertiteling).
_____________________

REACTIES VAN GEBRUIKERS:

“Zo fijn dat alles offline te gebruiken is en zonder extra verborgen kosten zoals in-app purchases of een abonnement dat je aan moet schaffen”

“Ik heb 2 jaar geleden een Mindfulness training gedaan maar het begon allemaal wat weg te zakken. Andere apps bevatten wel meditaties maar niet de volledige training zoals de Mindfulness Mentor app. De training kan ik nu op mijn eigen tempo thuis weer eens helemaal doorlopen”

“De meditaties en audioinstructructies hebben een erg fijne stem en zijn duidelijk hoorbaar professioneel opgenomen zonder storende omgevingsgeluiden of onnatuurlijke overgangen. Gewoon een frisse levendige vrouwen stem, en niet zo saai zoals vaak het geval is”

“Erg nuttig dat er bij elke meditatie een korte uitleg staat. Dan weet je wat je te wachten staat en wanneer je welke meditatie het beste kan gebruiken en ook hoe het moet en wat het doet”
_____________________

KWALITEIT EN EXTRA’S:

De audiobestanden en meditaties zijn in een professionele geluidsstudio opgenomen, zodat de audio van echt goede kwaliteit is. Dus meditaties zonder ruis, gekke achtergrond geluiden of onnatuurlijke stiltes zoals je vaak hoort.

Naast de instructies in de audiobestanden en meditaties, kan je bij elk item ook een beknopt geschreven samenvatting lezen.

De app houdt bij wat je gedaan hebt; je kan een item afvinken door deze van rechts naar links te vegen.

De meditaties en audio instructies hebben een handige korte uitleg en zijn allemaal altijd en overal ook offline te gebruiken. Een internet verbinding is hiervoor (na éénmalig downloaden) niet nodig!
_____________________

De Mindfulness Mentor App maakt het mogelijk om op je eigen tempo, thuis en onderweg dit inspirerende en praktische programma te doorlopen.

cursus esther mentor rusty

ASO (アプリストア最適化)

ユーザは、アプリを探す際に、どのようなキーワードで検索しているでしょうか。
適切なキーワードを設定することで、アプリはユーザーの目に留まりやすくなり、ダウンロード数・売上の向上に繋がります。App Annieは、数百万のキーワードをトラッキングしています。この機能を活用いただくことで、アプリのダウンロード数を伸ばしたり、競合のアプリがどのようなキーワードに強いのかを知ることが可能です。

App Annieで、様々なアプリのデータを知り、アプリ業界のトレンドを把握しましょう。