App Annieへようこそ!
Pige- og drengenavne til din babyの他にも、あらゆるアプリの情報がこちらでご確認いただけます。無料登録をして、気になるアプリや競合情報、アプリ業界のトレンドなどを把握しましょう。

Pige- og drengenavne til din baby

パブリッシャー: Kasper Andersen
評価: 評価がありません
価格: 0.99 USD
互換性: iPhone & iPad

ランキング推移

Pige- og drengenavne til din babyのデンマークにおけるランキング推移をチェックしましょう。
ランキング推移は、iOSアプリストアでPige- og drengenavne til din babyの人気の推移を表示します。各国、カテゴリ、デバイスごとに、毎日・毎時間におけるPige- og drengenavne til din babyのパフォーマンスの履歴を追うことが可能です。
ダウンロードランキング - iPhone - デンマーク
先週今週
先週のランキングデータはありません
今週のデータは、ご登録後に無料でご覧いただけます。
最新のデータをチェックする。

無料登録をして、さらに詳しくチェックしましょう!

無料登録をして、ランキング、レビュー、評価、キーワード等のデータにアクセスしましょう。

アプリ詳細

Gå ikke glip af muligheden for at vælge det kommende babynavn, med denne app som tager beslutningsprocessen til et helt andet level, da vi har udviklet de fedeste features, som hjælper dig på vej mod det perfekte drengenavn eller pigenavn. Der er bestemt kræset for detaljerne, som i bund og grund gør det lettere for dig – eller jer som par, at vælge navn til jeres lille guldklump.

Gå ikke glip af en navneliste! Når der skal findes det helt rigtige babynavn, kan vi granske internettet tynd for idéer og forskellige navnelister – med i denne app er alle listerne samlet – plus lidt ekstra, som kan give enhver kommende forældre et smil på læben.

Læs her om de forskellige features:

▶ FAVORISERE. Med et enkelt tryk kan du favorisere et navn – og efterfølgende finde dem i din egen liste. Rate dine markerede navne, så du har et hurtigt og nemt overblik over, hvilke navne der er dine favoritter.

▶ ANBEFALINGER. Få inspiration fra andre brugere, som kigger på de samme navne som dig. Når du favorisere et navn, får du herefter personlige forslag til, hvad andre med samme valg har stående af andre navne på deres favoritlister.

▶ NAVNELISTER. Masser af navnelister og kategorier at vælge imellem. Få et lille smil på læberne, når du kigger navnelister igennem, der blandt andet omhandler navne fra vikingetiden, tv-serien SKAM, reality deltagere og selvfølgelig en masse hitlister.

▶ FILTRERING. Har du særlige ønsker til babys navn? Måske skal babys navn skal starte med et bestemt bogstav og have en vis længde - og sågar være fra en bestemt kategori. Det er ingen sag i denne app, hvor du nemt kan filtrere din søgning.

▶ STATISTIK. Hvor mange har i årene tilbage haft et bestemt navn? Her har du muligheden for få et overblik over, hvor populært navnet har været helt tilbage fra 1985. Få historik og navnestatistik direkte fra Danmarks Statistik på hvert enkelt navn.

▶ DEL FARVORITTER. Del dine favoritnavne med din partner. Det er nemt at invitere hinanden til at se personlige lister over ynglings-navne til baby. Få herefter det fulde overblik over om I har navne der matcher.

På grund af de unikke features fungerer appen ikke blot som en almindelig database, med gør det derimod til en fest at udvælge det rigtige pige- eller drengenavn.

vidunderlige vidunderlige uger gravid app gravid baby udvikling

ASO (アプリストア最適化)

ユーザは、アプリを探す際に、どのようなキーワードで検索しているでしょうか。
適切なキーワードを設定することで、アプリはユーザーの目に留まりやすくなり、ダウンロード数・売上の向上に繋がります。App Annieは、数百万のキーワードをトラッキングしています。この機能を活用いただくことで、アプリのダウンロード数を伸ばしたり、競合のアプリがどのようなキーワードに強いのかを知ることが可能です。
このアプリに関する評価が見つかりません…

App Annieで、様々なアプリのデータを知り、アプリ業界のトレンドを把握しましょう。