ランキング

Search for any app

Poio - Learn to Read

パブリッシャー: Poio AS
価格: 18.99 USD
評価:
互換性: iPhone & iPad

ランキング推移

Poio - Learn to Readにおける、 スウェーデンのダウンロードランキング推移を確認しましょう。

ランキング推移は、Poio - Learn to ReadアプリストアにおけるiOS Storeの人気の推移を表示します。各国、カテゴリ、デバイスごとに、毎日・毎時間におけるPoio - Learn to Readのパフォーマンスの履歴を追うことが可能です。

無料登録をして、さらに詳しくチェックしましょう!

ASO (アプリストア最適化)

あらゆるアプリのトップキーワードをトラックできるだけではなく、任意のキーワードにおいて、どのようにアプリの検索結果が推移しているか確認することもできます。

アプリレビュー・評価

アプリのレビューや評価を確認し、ユーザーからの重要なフィードバックを得ましょう。任意のバージョン、国、期間を切り替えて、バグやユーザーの声を確認できます。ここから自社アプリを改善するヒントを得ましょう。

フィーチャー

各アプリストア、日付・国・デバイス・セクションなどにおいて、いつ・どこでフィーチャーされたのか確認することができます。

アプリ詳細

Poio är ett lässpel som på kort tid har hjälpt mer än 100,000 barn att lära sig läsa. I en studie med 4,000 föräldrar som använt Poio med sina barn, rapporterade över 85% att Poio haft en betydande positiv inverkan på deras barn läskunnighet.

*Omfattar de första åren av att lära sig läsa, från att matcha bokstäver och ljud, till att läsa en komplex saga med oregelbundna ord.
*Appen används ofta i förskolor och i första klass som en introduktion till läskunnighet

“Jag har aldrig sett min son så stolt över något innan, som när det gick upp för honom att han läste helt på egen hand”
— Mamma till Benjamin (4)

«Mitt barnbarn har haft så mycket nytta av Poio. Spelet har gett henne känslan av att behärska något som hon så länge kämpat med och det känns fantastiskt»
— Mormor till Laleh (9).

“Spelet ger barnen känslan av att lyckas! Framför allt är det lättsamt och roligt. Det ser ut som ett spel, men det är samtidigt lästräning.”
— Anna Wassenius, Specialpedagog och förstelärare i åk F-6 i Stockholm.

POIO METODEN
Poio är en unik metod för ljud-undervisning, där barn ansvarar för sin egen inlärningsresa

1. Poio är ett spel som är utformat för att engagera ditt barn genom lek och väcka deras nyfikenhet för läsning.
2. Spelet anpassar sig kontinuerligt till varje barns skicklighetsnivå, ger en känsla av behärskning och håller barnet motiverat.
3. Håll koll på ditt barns resultat med våra e-post rapporter och få råd om hur du bildar till en positiv dialog för att förstärka lärandet.
4. Målet är att ditt barn ska läsa sagoboken för dig, deras syskon, eller imponerade mor- och farföräldrar.

UPPTÄCKNINGSFÄRD SKAPAR NYFIKENHET FÖR SAGOBOKEN
Berättelsen äger rum på en magisk ö, bebodd av en grupp bokstavsinsekter som kallas Läslingar. Ditt barn kommer att hjälpa trollet Poio att lära sig läsa genom sagoboken som han har stulit från Läslingarna.

Dessa söta karaktärer introducerar berättelsen, bokstäver och ord i en sammanhängande fantasivärld som uppenbarar sig scen-för-scen. Leken är full av uppgifter som ökar i komplexitet, vilket hjälper barnet att öva på bokstavsformer, stava ord och förbättra sin fonetiska medvetenhet. I slutändan kommer ditt barn att bli vänner med alla läsningar och läsa historien om trollet; sedan för dig, yngre syskon eller imponerade mor- och farföräldrar.

SPELELEMENTEN

#1 SAGOBOKEN
Inne i spelet finns en bok, som är tom när ditt barn börjar spela. Men när spelet utvecklas kommer det att fyllas med ord och avslöja fantasivärldens mysterier.

#2 LÄSNINGARNA
Läsningar är söta insekter som äter bokstäver. De är väldigt specifika med vad de gillar för bokstäver och har olika personligheter. Barnet styr dem allihopa!

#3 TROLLET
Poio, spelets huvudperson, fångar de söta läsningarna eftersom han behöver deras hjälp för att kunna läsa boken han har stulit från dem. När barnet samlat ihop ord på de olika nivåerna, kommer de att stava dem för att läsa boken.

#4 SUGRÖRS-ÖN
Trollet och Läsarna bor på en ö, i en skog, en öken och ett vinterland. Målet med varje sugrörsnivå är att äta så många vokaler som möjligt och hitta ett nytt ord till boken. Ett delmål är att rädda alla fångade läsningar. För att låsa upp burarna där läsningarna tillfångatagits, ger vi barnen uppgifter för att öva bokstavsljud och stavning.

#5 HUSEN
För varje läsning som de räddar, belönas barnet med möjligheten att komma in i ett speciellt "hus". Detta ger dem en paus från den intensiva fonetikträningen. Här kan de använda guldmynt som de samlat ihop för att möblera och dekorera huset, medan de leker med ämnen och verb i vardagsföremål.

#6 SAMLADE KORT
Korten uppmuntrar barn att hitta nya saker och att öva mer. Kortbrädet fungerar också som en lekfull instruktionsmeny för elementen i spelet.
---

GRUNDAREN
Poio är gjord av en pappa, lärare och teknisk expert som slutade sitt jobb för att hitta ett bättre sätt för barn att knäcka läskoden. Vårt mål är att främja barn över hela världen att lära sig att läsa igenom lek.

ASO (アプリストア最適化)

ユーザは、アプリを探す際に、どのようなキーワードで検索しているでしょうか。 適切なキーワードを設定することで、アプリはユーザーの目に留まりやすくなり、ダウンロード数・売上の向上に繋がります。App Annieは、数百万のキーワードをトラッキングしています。この機能を活用いただくことで、アプリのダウンロード数を伸ばしたり、競合のアプリがどのようなキーワードに強いのかを知ることが可能です。

アプリレビュー・評価

レビューや評価をチェックして、Poio - Learn to Readに対するユーザーの気持ちを知りましょう。

4.4

60 評価

Välgjort men ha rimliga förväntningar

Snyggt och välgjort. Båda barnen har tyckt att det varit bra och de har säkert lärt sig en del av det men jag har svårt att avgöra hur mycket. Kanske har andra barn lärt sig läsa av att spela det men det gjorde inte mina och de spelade det hela vägen i mål. Jag hade inte heller förväntat mig att ett spel skulle göra det heller så jag är ändå nöjd med ett spel som är välgjort och ändå lärt dem en del.

2020年5月26日

App Annieで、様々なアプリのデータを知り、アプリ業界のトレンドを把握しましょう。