App Annieへようこそ!
Pulse By Prudentialの他にも、あらゆるアプリの情報がこちらでご確認いただけます。無料登録をして、気になるアプリや競合情報、アプリ業界のトレンドなどを把握しましょう。

Pulse By Prudential

パブリッシャー: Prudential Services Asia Sdn Bhd
評価:
価格: トップ無料
互換性: iPhone & iPad

ランキング推移

Pulse By Prudentialのマレーシアにおけるランキング推移をチェックしましょう。
ランキング推移は、iOSアプリストアでPulse By Prudentialの人気の推移を表示します。各国、カテゴリ、デバイスごとに、毎日・毎時間におけるPulse By Prudentialのパフォーマンスの履歴を追うことが可能です。
ダウンロードランキング - iPhone - マレーシア
先週今週
先週のランキングデータはありません
今週のデータは、ご登録後に無料でご覧いただけます。
最新のデータをチェックする。

無料登録をして、さらに詳しくチェックしましょう!

無料登録をして、ランキング、レビュー、評価、キーワード等のデータにアクセスしましょう。

アプリ詳細

Bagaimana anda mengekalkan kesihatan apabila kita semua berbeza?

Setiap orang diciptakan unik, dan Pulse by Prudential sedar tentang perkara ini.

Dengan menawarkan pandangan dan solusi kesihatan berdasarkan keperluan diri sendiri. Dikuasakan oleh teknologi AI, Pulse merupakan aplikasi kesihatan dan kecergasan yang menggunakan data untuk memahami keperluan unik untuk membantu perjalanan anda menjadi sihat.

PEMBANTU KESIHATAN PERIBADI ANDA

* Penilaian Kesihatan - Lengkapkan penilaian kesihatan dalam talian dan dapatkan maklumat pandangan kesihatan melalui Kembar Digital anda.
* Semakan Simptom - Fahami simptom anda dengan lebih mendalam dan kenali sebab-sebab, keadaan serta isu-isu dengan maklumat yang mudah difahami apabila anda menjawab serangkaian soalan oleh Chatbot berkuasa AI kami. Jadi, sama ada sakit dada, tahap kolesterol yang membimbangkan, migrain, sakit kepala atau demam - bantuan kini di hujung jari anda.
* Rundingan Dalam Talian - Khidmat doktor walaupun pada ketika anda tidak larat. Buat panggilan video di mana-mana jua.
* Carian Klink dan Hospital Berdekatan - Dapatkan lokasi klinik, hospital dan pakar perubatan terdekat berdasarkan lokasi anda.
* Fakta dan Tips Kesihatan - Sama ada anda memerlukan panduan pemakanan untuk kondisi spesifik seperti kencing manis, obesiti, kolesterol tinggi dan berat badan turun, atau tips untuk menjalani kehidupan seimbang dan aktif, Pulse dapat membantu dalam memperbaiki gaya hidup anda dengan kandungan yang mudah lagi berguna tentang kesihatan, kecergasan, perubatan, nutrisi dan pemakanan.

CABAR KEMAMPUAN DIRI DAN KEKALKAN MOTIVASI

* Ingin mencabar diri? Ambillah cabaran kecergasan setiap minggu untuk menjadi lebih sihat dan berpeluang menikmati ganjaran-ganjaran yang disediakan.
* Ikuti progres anda dengan penjejak kecergasan yang mengimport data kesihatan daripada aplikasi dan gajet kesihatan yang anda gunakan 

DAPATKAN MAKLUMAT DI MANA JUA ANDA BERADA

* Amaran Hotspot Denggi - Kekal di hadapan dan ketahui kawasan hotspot denggi berdasarkan lokasi andasehingga 3 bulan lebih awal.
* Solat Insan - Dapatkan notifikasi waktu mula dan akhir solat walau di mana anda berada.

MENGAPA PILIH PULSE?

* Pulse by Prudential tersedia untuk semua! Ya, untuk semua (termasuk anda juga). Anda boleh muat turun dan menggunakannya secara percuma. Perkhidmatan Rundingan Doktor dalam talian akan dikenakan caj sebanyak RM10/sesi dikenakan bagi bukan pelanggan Prudential manakala ianya percuma untuk pelanggan sedia ada Prudential.
* Solusi kesihatan dan kecergasan mudah tersedia untuk satu platform buat anda.
* Dikuasakan oleh teknologi terkini AI.
* Menawarkan pandangan dan maklumat mengenai berdasarkan kondisi kesihatan anda.

Kami akan sentiasa menambahbaik aplikasi ini. Oleh itu, nantikan lebih banyak ciri akan datang! Kami ingin mendengar sebarang maklum balas anda tentang aplikasi ini! Dengan cara ini, kami dapat mempertingkatkan mutu perkhidmatan kami supaya ia boleh memudahkan anda untuk menjaga kesihatan diri. Jadi, tinggalkan mesej di tab maklum balas dalam aplikasi kami.

doctors on line doctors online dr online health online medical doctor online pulse check symptoms hubungi online doctors app workout finder doctor finder klinik measure pulse medical checker symptom checker online services symptom pulse app clinic botox

ASO (アプリストア最適化)

ユーザは、アプリを探す際に、どのようなキーワードで検索しているでしょうか。
適切なキーワードを設定することで、アプリはユーザーの目に留まりやすくなり、ダウンロード数・売上の向上に繋がります。App Annieは、数百万のキーワードをトラッキングしています。この機能を活用いただくことで、アプリのダウンロード数を伸ばしたり、競合のアプリがどのようなキーワードに強いのかを知ることが可能です。

アプリレビュー・評価

レビューや評価をチェックして、Pulse By Prudentialに対するユーザーの気持ちを知りましょう。
4.3
34 評価

App Annieで、様々なアプリのデータを知り、アプリ業界のトレンドを把握しましょう。