ランキング

Search for any app

Roede

パブリッシャー: Roede AS
価格: トップ無料 アプリ内課金あり
互換性: iPhone

ランキング推移

Roedeにおける、 日本のダウンロードランキング推移を確認しましょう。

ランキング推移は、RoedeアプリストアにおけるiOS Storeの人気の推移を表示します。各国、カテゴリ、デバイスごとに、毎日・毎時間におけるRoedeのパフォーマンスの履歴を追うことが可能です。

無料登録をして、さらに詳しくチェックしましょう!

ASO (アプリストア最適化)

あらゆるアプリのトップキーワードをトラックできるだけではなく、任意のキーワードにおいて、どのようにアプリの検索結果が推移しているか確認することもできます。

アプリレビュー・評価

アプリのレビューや評価を確認し、ユーザーからの重要なフィードバックを得ましょう。任意のバージョン、国、期間を切り替えて、バグやユーザーの声を確認できます。ここから自社アプリを改善するヒントを得ましょう。

フィーチャー

各アプリストア、日付・国・デバイス・セクションなどにおいて、いつ・どこでフィーチャーされたのか確認することができます。

アプリ詳細

Roede-appen er utviklet for norske forhold. Det er en enkel og svært funksjonell app som effektivt hjelper deg til å nå målene dine når du vil ned i vekt og bli sunnere. Du vil oppleve at vi har stort fokus på sunn vektreduksjon og at du spiser sunn og variert mat.

Gjennom vår kostholdsscore får du en daglig respons på kvaliteten på ditt daglige inntak av mat og drikke, og du får dermed et bilde på hvor sunt du spiser. Du får svar på hvor energitett maten din er, som sammen med ditt totale energiinntak og energiforbruk, gir deg de beste forutsetninger for at du får til et vekttap som blir varig.  

Roede har gjennom mer enn 45 år vært fremst på sunn vektreduksjon og hundretusenvis har blitt lettere, gladere og fått mer overskudd. Hele 9 av 10 er fornøyd med Roede-metoden. Nå har vi digitalisert den. Ta i bruk vårt GULL- medlemsskap og opplev hvordan appen hjelper deg å ta grep om både kosthold og trening og etter hvert får nye vaner som varer og resultater du blir fornøyd med.

Helt avgjørende for å forandre en vane, er å like forandringen. Derfor har vi stort fokus på smakfulle, enkle oppskrifter basert på råvarer og produkter du finner i lokalbutikken din. Appen gir deg også en smakfull måltidsplan så slipper du å tenke på hva du skal spise.

Vi er skapt for bevegelse. En del av det å bli lettere og spise sunnere, er å bruke den ekstra energien på å komme i gang med mere trening. Treningen gir igjen overskudd og energi. En god sirkel for sunn livsstil er i gang.

Dette er de beste fordelene med Roede-appen

- Fleksibel og smakfull matplan. Få ferdig forslag til frokost, middag, kvelds og mellommåltider

- Enkel registrering av mat og drikke. Vi har strekkode scanner hvor du raskt får opp varen med kalorier og annen viktig næringsinformasjon.

- Vi har en produktbase med de aller fleste matvarene og produktene i Norge. Du søker enkelt opp varen og får næringsinnhold og kalorier. I tillegg får du viktig informasjon om hvor energitett varen er, om den er fiberrik og har en sunn fettsammensetning.

- Vi er koplet til Apple Health og Google Fit som synker alle helsedata til appen. Alt du trenger å gjøre er å gi appen tilgang. Dette gir deg oversikt over hvor mye energi du forbruker på daglig aktivitet i tillegg til trening og ditt basisforbruk, sett opp mot hva du inntar av energi.
Spennende og informative treningsvideoer. Du kan velge mellom 7 ulike treningskategorier og hele 200 treningsvideoer.

- Den er koplet opp mot fysiske kurs hvor du får personlig oppfølging av en kursleder enten på nett eller i fysisk møte. Han eller hun rådgir, støtter og motiverer deg underveis, I tillegg til at du får tips og triks om helt vanlig sunn mat. Hun/han vil ha tilgang til noen av dine app-data og kan gi deg skreddersydde tilbakemeldinger på hvilke tiltak du kan gjøre. Det gir en svært effektiv prosess og du lykkes raskere og enklere.

Du kan bruke vår gratis versjon og registrere din egen mat og få tilgang til energiforbruk og inntak. Den gir deg også kostholdscore og du kan scanne matvarer.
Du kan kjøpe gull-abonnement og få tilgang til over 1000 næringsberegnede oppskrifter som er porsjonsberegnet for deg. I tillegg får du beregnet ditt energiforbruk og råd knyttet til hvilken meny og hvilket energiinntak du skal følge.

Roede-appen inneholder abonnementet Roede Gull som er tilgjengelig for 99,- per måned. Dette beløpet vil bli trukket fra din iTunes-konto ved bekreftelse. Abonnementet ditt fornyes automatisk, med unntak av dersom du kansellerer innen 24 timer før utgangen av den inneværende perioden. Du kan for øvrig når som helst avbryte i iTunes-innstillingene.

Du kan velge mellom følgende tilbud:

Roede Gull gir deg både nyttige verktøy og motivasjon til kr 99,- pr mnd
Roede trening som gir deg tilgang til over 200 treningsvideoer for kr 49,- pr mnd

Brukerbetingelser: https://www.roede.com/terms-and-conditions

ASO (アプリストア最適化)

ユーザは、アプリを探す際に、どのようなキーワードで検索しているでしょうか。 適切なキーワードを設定することで、アプリはユーザーの目に留まりやすくなり、ダウンロード数・売上の向上に繋がります。App Annieは、数百万のキーワードをトラッキングしています。この機能を活用いただくことで、アプリのダウンロード数を伸ばしたり、競合のアプリがどのようなキーワードに強いのかを知ることが可能です。

アプリレビュー・評価

レビューや評価をチェックして、Roedeに対するユーザーの気持ちを知りましょう。

0

0 評価

App Annieで、様々なアプリのデータを知り、アプリ業界のトレンドを把握しましょう。