App Annieへようこそ!
TeleDoc Albaniaの他にも、あらゆるアプリの情報がこちらでご確認いただけます。無料登録をして、気になるアプリや競合情報、アプリ業界のトレンドなどを把握しましょう。

TeleDoc Albania

パブリッシャー: Teledoc Global SRL
評価: 評価がありません
価格: トップ無料
互換性: iPhone & iPad

ランキング推移

TeleDoc Albaniaの日本におけるランキング推移をチェックしましょう。
ランキング推移は、iOSアプリストアでTeleDoc Albaniaの人気の推移を表示します。各国、カテゴリ、デバイスごとに、毎日・毎時間におけるTeleDoc Albaniaのパフォーマンスの履歴を追うことが可能です。
ダウンロードランキング - iOS - 日本
先週今週
先週のランキングデータはありません
今週のデータは、ご登録後に無料でご覧いただけます。
最新のデータをチェックする。

無料登録をして、さらに詳しくチェックしましょう!

無料登録をして、ランキング、レビュー、評価、キーワード等のデータにアクセスしましょう。

アプリ詳細

Merrni ndihmë dhe këshilla mjekësore te thjeshta dhe kopetente me anë te smartphonit tuaj. TeleDoc është zyra virtual e mjekut tuaj pa kohë te gjata pritje dhe takime te lodhshme. TeleDoc është pika juaj e parë e kontaktit për ndihmë mjekësore ose keshillim për sëmundje, me cilesi të lartë në cdo kohë dhe kudo.

Përfitimet tuaja TeleDoc
- Flisni me mjekun ndërsa jeni në shtëpi, duke punuar ose duke udhëtuar.
- Shmangni takimet e lodhshme dhe kohët e gjata te pritjes në dhomat e pritjeve te mbi populluara
- Evitoni rrugët e gjata dhe të kushtueshme për të mjeku i familjes.
- Kontaktoni mjëket e licensuar dhe kopetent TeleDoc ditën dhe natën.
- Konsultimi me anë te videos ju garanton këshilla të sigurta dhe kopetente.
- Koha e pergjigjes nga mjeket TeleDoc është e shkurtër.

Informacion i rëndësishëm rreth aplikacionit
- Ju mund të blini nje anëtarësim TeleDoc Single ose Familjar në një nga partnerët tanë te zgjedhur ose online ne www.teledoc.al
- Realizoni regjistrimin direkt pasi ta shkarkoni. Pas regjistrimit e keni gati kur tu nevojitet.
- Regjistroni të gjithë të dhënat që mund të jenë të nevojshme për konsultim.
- Lidhuni me mjekun e licensuar vetëm me dy klikime.
- Me shumë informacion ne www.TeleDoc.al

Zyra e mjekut virtual më ane te videos
Në rast sëmundje mjeku tashmë është i disponueshem 24/7/365 vetëm me një prekje butoni kudo ku jeni me anë te konsultimeve me video për ju dhe të dashurit tuaj. Lidhja me video rrit cilësine e trajtimit dhe krijon një mardhënie besimi me mjekun TeleDoc.

Mjekët TeleDoc mund të trajtojnë shumë situata mjkesore - jo emergjente-, që perfshijne:

• Simptomat e ftohjes dhe gripit
• Alergjite
• Bronkiti
• Problemet e lëkures
• Infesionet respiratore
• Problemet e sinuseve
• Dhe me tepër!

Në rast emergjence telefononi ambulancen!

Privatesia dhe liria e garantuar
Si nje ofrues me experience i shërbimeve mjekësore, TeleDoc garanton liri dhe lufton për mbrojtjen e te dhënave tuaja. Përmbajtja e bisedës mjek- pacient trajtohet në mënyre diskrete. Lidhja me video është e testuar dhe siguron të dhëna të sigurta, diskrete dhe private.

Zhvillim i vazhdueshëm
App TeleDoc app është vazhdimisht në zhvillim dhe funksionalitete të reja po integrohen. Ju lutem na ndihmoni në zhvillimin e zyrave të mjekeve virtual në smartphonet tuaj dhe na njihni me eksperiencen tuaj dhe urimet: app@TeleDoc.global

teledoc albania global passport global calls global call gochat go chat call on oncall random videochat on call randomchat

ASO (アプリストア最適化)

ユーザは、アプリを探す際に、どのようなキーワードで検索しているでしょうか。
適切なキーワードを設定することで、アプリはユーザーの目に留まりやすくなり、ダウンロード数・売上の向上に繋がります。App Annieは、数百万のキーワードをトラッキングしています。この機能を活用いただくことで、アプリのダウンロード数を伸ばしたり、競合のアプリがどのようなキーワードに強いのかを知ることが可能です。

App Annieで、様々なアプリのデータを知り、アプリ業界のトレンドを把握しましょう。