Uphill Rush USA Racing

パブリッシャー: SPIL GAMES
評価:
価格: トップ無料 アプリ内課金あり
互換性: iPhone & iPad

ランキング推移

Uphill Rush USA Racingの日本におけるランキング推移をチェックしましょう。
ランキング推移は、iOSアプリストアでUphill Rush USA Racingの人気の推移を表示します。各国、カテゴリ、デバイスごとに、毎日・毎時間におけるUphill Rush USA Racingのパフォーマンスの履歴を追うことが可能です。
ダウンロードランキング - iPhone - 日本
先週今週
先週のランキングデータはありません
今週のデータは、ご登録後に無料でご覧いただけます。
最新のデータをチェックする。

無料登録をして、さらに詳しくチェックしましょう!

無料登録をして、ランキング、レビュー、評価、キーワード等のデータにアクセスしましょう。

アプリ詳細

Probeer de nieuwste aanvulling op Uphill Rush, de meest verslavende, grafisch indrukwekkende en geprezen racegamereeks ter wereld!
Zet je schrap voor onvergetelijke ritten en knotsgekke races.. Dit is niet weer zomaar een tijdverdrijvende game die je makkelijk speelt maar moeilijk meester word. Nee, deze game is echt uniek in de wereld van stunt-, race- en glijgames. Beleef de ultieme ervaring met motoren, hovercrafts, botsende auto's en flippende skateboards. Geen enkele andere game zal de tijd sneller voorbij laten vliegen!

Ben jij ook zo dol op extreme competitie? Dan kun je met de multiplayermodus je tegenstanders in het stof laten bijten in de opwindendste en spannendste racegame ter wereld. Hoe snel bereik jij de top van het scorebord? Probeer de PvP-modus en kom er vandaag nog achter.

Zin om je skills te verbeteren en je reflexen te testen? Dan is onze nieuwe singleplayermodus voor jou bedoeld. Kies een uitdaging en blijf oefenen tot je de hele game onder de knie hebt. Het wordt nooit saai! Crash door obstakels, flip tijdens het stunten en grijp bonussen terwijl je door de lucht vliegt. Ontdek onderweg nieuwe avonturen en word een ware legende in Uphill Rush Racing.

Verken gloednieuwe tracks die je op de spannendste plekken van de VS laten belanden. Je brengt een bezoek aan Santa Monica Bay en New York City. Ga volledig op in deze prachtige omgevingen terwijl je geniet van de schitterende graphics die je worden voorgeschoteld. De prachtige 3D stijl van deze game is onwijs indrukwekkend.

Pimp je auto, motor, skateboard, tank, eenhoorn en nog veel meer, terwijl je strijdt om een legendarische plek op het scorebord van Uphill Rush.
Upgrade de stijl en de capaciteiten van je fiets, hovercraft, motor of welk ander voertuig dan ook waarmee je de strijd wilt aangaan. Ben je een superheld? Een eenhoorn? Wat het ook is, wij hebben het!

Features:
- Ontdek twee gloednieuwe en prachtige werelden: New York City en Santa Monica Bay.
- Ga de strijd aan met je tegenstanders , scheur ze voorbij en ram ze in elkaar in de PvP (multiplayer)-modus.
- Ghost racing ingeschakeld
= Verleg je grenzen in de singleplayermodus. Test je reflexen, wendbaarheid en snelheid in deze verslavende miniracegame.
- Upgrade je fiets, motor, wagen met achteraandrijving, jet, auto, skateboard, tank, hovercraft en nog veel meer.
- Wees strategisch en tune je voertuig. Kies tussen snelheid, kracht en acceleratie voordat je aan de knotsgekke races begint.
- Verander hoe je eruitziet en maak indruk met je stijl.
- Voer te gekke stunts foutloos uit en unlock nieuwe bonussen.

Wacht niet langer! Ontdek deze gloednieuwe miniracegame van de makers van het legendarische Uphill Rush: Water Park Racing en Thrill Rush: Roller Coaster Racing.

Uphill Rush: USA Racing is een combinatie van alles waar je zo van houdt in racegames. Stunts met wagens met achteraandrijving, fiets, skateboard of jet-auto's, de waanzin houdt nooit op in deze afwisselende en opwindende miniracegame.

PRIVACY POLICY
http://www.spilgames.com/mobile-apps-privacy-policy/

TERMS OF USE
http://www.spilgames.com/terms-of-use/

bike tour bus tours uphill bike wheels rush 2 bus rush speed parking games hill climbing bike parking bike speed speedrun road bike pro fun speed wheels on real speed hillclimb need for super mario kart the climb bikes racing

ASO (アプリストア最適化)

ユーザは、アプリを探す際に、どのようなキーワードで検索しているでしょうか。
適切なキーワードを設定することで、アプリはユーザーの目に留まりやすくなり、ダウンロード数・売上の向上に繋がります。App Annieは、数百万のキーワードをトラッキングしています。この機能を活用いただくことで、アプリのダウンロード数を伸ばしたり、競合のアプリがどのようなキーワードに強いのかを知ることが可能です。

アプリレビュー・評価

レビューや評価をチェックして、Uphill Rush USA Racingに対するユーザーの気持ちを知りましょう。
4.4
53 評価

App Annieで、様々なアプリのデータを知り、アプリ業界のトレンドを把握しましょう。