App Annieへようこそ!
Noteszの他にも、あらゆるアプリの情報がこちらでご確認いただけます。無料登録をして、気になるアプリや競合情報、アプリ業界のトレンドなどを把握しましょう。

Notesz

パブリッシャー: FábiánTamás
評価:
価格: トップ無料

ランキング推移

Noteszの米国におけるランキング推移をチェックしましょう。
ランキング推移は、Windows StoreアプリストアにおけるNoteszの人気の推移を表示します。各国、カテゴリ、デバイスごとに、毎日・毎時間におけるNoteszの履歴を追うことが可能です。
ダウンロードランキング - Windows Store - 米国
先週今週
先週のランキングデータはありません
今週のデータは、ご登録後に無料でご覧いただけます。
最新のデータをチェックする。

無料登録をして、さらに詳しくチェックしましょう!

無料登録をして、ランキング、レビュー、評価、キーワード等のデータにアクセスしましょう。

アプリ詳細

Notesz egy egyszerű, könnyen használható jegyzetelő alkalmazás.

Az applikáció segítségével játszva bármikor készíthet feljegyzéseket hordozható, illetve asztali számítógépén, mely segítségére lehet a mindennapi munkahelyi, iskolai és egyéb feladatai során.

A program indítását követően a már meglévő jegyzeteit láthatja, továbbá új jegyzetet készíthet. Ezt megteheti az Új jegyzet gomb megnyomásával, vagy csak kezdje el gépelni az új jegyzetének címét és máris a következő oldalon találja magát.

Jegyzet:
Feljegyzésének adhat címet, beállíthat hozzá emlékeztetést, megjelölheti a készítésének helyszínét és a Tag-ek segítségével megjelölheti őket azok típusa szerint.

Emlékeztető/Csempe:
- Az emlékeztetővel ellátott jegyzet a beállított időpontban értesíteni fogja egy oldalról beúszó Notification-ön keresztül, melyre rákattintva rögtön a szóban forgó feljegyzéshez navigálhat.
- Mindemellett a legutóbbi emlékeztető a Start menüben az alkalmazás csempéjén is megjelenik.

Rendezés/Törlés/Keresés/Megosztás:
- Az alkalmazás főképernyőjén két megjelenítés között választhat: Tag-ek szerint csoportosítva, vagy vegyesen szortírozatlanul. Ezt a rendezést az alsó oldalsávban található gombok segítségével végezheti el.
- Amennyiben törlésre kerül a sor, az egy, vagy több kiválasztott elemet szintén az alsó oldalsávban található Törlés gomb segítségével törölheti.
- A jegyzetelő beépül a rendszer keresőjébe is, így a megszokott módon kereshet a jobb oldalsáv Kereső gombjával jegyzet címe, jelölő és helyszín szerint.
- A más számára is relevánsnak tartott jegyzetét szintén, a megszokott módon megoszthatja más alkalmazásokon keresztül a jobb oldalsáv Megosztás gombjával.

App Annieで、様々なアプリのデータを知り、アプリ業界のトレンドを把握しましょう。