상위 앱

Search for any app

Belot.BG : Играй Белот

퍼블리셔: Casualino Games
가격: 무료 인 앱 구매 추가
평점:

앱 순위 ​변화

Belot.BG : Играй Белот에서의 영국의 다운로드 수 순위 기록을 확인하세요.

순위 기록은 Google Play 앱 스토어에서 Belot.BG : Играй Белот의 인기와 시간에 따른 변화를 보여줍니다, 또한, 국가, 카테고리, 디바이스별 Belot.BG : Играй Белот 의 일일 성과를 추적할 수 있습니다.

무료 회원가입 후 더 많은 정보를 확인 해보세요!​

앱 스토어 최적화​​

모든 앱들의 상위 키워드를 추적하고 시간 추이 별 앱 검색 키워드 동향을 살펴 보세요.

앱 리뷰 및 평점

앱 리뷰와 평가를 살펴보고 중요한 사용자의 피드백​을 얻으세요. 버전, 국가, 날짜 범위 등으로 나누어 버그 및 제안 사항을 찾아 앱을 개선 시키세요.

피처드

언제 어디서 앱​이 앱 스토어에 노출 되었는지 날짜, 국가, 디바이스, 섹션 별로 파악해보세요.​

앱 설명

🎉🎉🎉 Belot.BG се разраства с три нови игри! 🎉🎉🎉

Освен любимата ти игра Белот, вече ще имаш възможността да се насладиш на Блато, Табла и Сантасе напълно безплатно в същото приложение!
🎈🎈🎈 Играй Блато, Табла, Сантасе и Белот на едно място! 🎈🎈🎈

Работихме усилено, за да можем да разработим платформа, поддържащата любимите на всички бордови и картови игри. Игра на Блато, Табла и Сантасе 66 са новите попълнения към най-успешната игра на карти в България - Белот БГ.
💪💪💪 Очакват те много новости и подобрен геймплей! 💪💪💪


При влизане в BelotBG, избери към коя от трите ни игри искаш да преминеш - Белот, Сантасе или Табла. Всяка една от тях има собствени стаи и турнири. Добавихме фонова музика, обединихме баланса от чипове и диаманти за всички игри, създадохме нови интересни анимации, както и още много положителни промени!


👑👑👑 Защо да избереш Belot.BG? 👑👑👑

♠ Докажи, че си най-добрия в турнирите и грабни голямата награда!
♠ Играй с реални опоненти и спечели нови приятели.
♠ Модерен и изчистен дизайн с бързи анимации.
♠ Бонус система и реални подаръци.
♠ Съхраняване на прогреса без значение от устройството.
♠ Интересни класации разделени по категории.
♠ Възможност за игра във вертикално и хоризонтално положение на устройството.
♠ Единственият изцяло кросплатформен белот достъпен за WEB, Facebook, всички мобилни операционни системи и Smart TV.


🇧🇬 🇧🇬 🇧🇬 Belot.BG – Избери българския Белот! 🇧🇬 🇧🇬 🇧🇬

Играй на карти и спечели нови приятели в най-социалната игра на Бридж - Белот в България! Belot.BG е мултиплатформена игра Белот (Belot), която можеш да играеш онлайн, на мобилно устройство, във Facebook и на Smart TV.
💑 💑 💑 Силно интегриран социален елемент в играта 💑 💑 💑
За разлика от традиционната игра Belot, Tabla и Santase, в Belot.BG е силно заложен социалния елемент в играта: чат, подаръци и др., за допълнително удовлетворение на играчите.

❓❓❓Какво е Белот❓❓❓
Бридж - Белот или за кратко Белот (Belot) е популярна игра на карти в България. В най-разпространената си форма белотът се играе от четирима човека по двойки с тесте от 32 карти: 7, 8, 9, 10, J (вале), Q (дама), K (поп), A (асо) от четирите бои (спатия, каро, купа, пика).

❓❓❓Какво е Табла❓❓❓
Таблата е настолна игра предназначена за двама човека. Дъската за игра е разделена на 24 издължени черно-бели триъгълника, наречени позиции. Те са разположени в 4 различни квадрантa – собствено поле, или дом, на всеки играч (бял дом и черен дом) и две външни полета. Всеки участник започва играта с 15 пула.

❓❓❓Какво е Сантасе❓❓❓
Сантасе или Шестдесет и шест е картова игра, която се играе с 24 карти. Необходимите за игра карти се получават като от тесте от 32 карти се премахнат седмиците и осмиците. Стойностите на картите, с които се играе, са: 9=0; J=2; Q=3; K=4; 10=10; A=11. Анонси по време на разиграването могат да донесат точки в играта. Те са съответно комбинация от Дама и Поп (Q и K) от един цвят като стойностите са съответно 20 за нормален цвят и 40 за козов.


🎺 🎺 🎺 Какво предстои? 🎺 🎺 🎺

Belot.BG не спира да се развива! Очаквайте предстоящите версии, в които ще продължим да ви изненадваме и подобряваме качеството на играта.

🎇🎇🎇 Истински фенове на Белот? 🎇🎇🎇
Вашето мнение е важно за нас! Пишете ни на support@belot.bg или се свържете с нас във Facebook - www.fb.com/play.belot. Всяко предложение за развитие на играта ще бъде оценено и градивно използвано, за да постигнем заедно най-добрия Белот в България!

앱 스토어 최적화​​

앱을 검색할 때 가장 많이 사용하는 단어는? 올바른 키워드를 적어야 앱이 노출될 확률이 높아지고, 이는 곧 다운로드 및 매출 상승으로 이어집니다. App Annie는 수백 개의 키워드를 추적하여 앱의 다운로드 수가 증가하고, 경쟁자들이 사용하는 키워드를 보다 잘 이해할 수 있도록 돕습니다.

앱 리뷰 및 평점

리뷰와 평점을 통해 Belot.BG : Играй Белот 에 대한 유저들의 생각을 알아보세요.

4.6

28201 랭킹

Става

2020년6월29일

The most stupid app i've ever used. And the most stupid app in the world. It must be Bulgarian. Horrible!

2020년6월25일

Very well

2020년7월2일

Not respond

2020년6월21일

My Father is enjoying the game soo much

2020년6월29일

App Annie를 통해서 수많은 앱들의 정보 및 앱 업계 현황을 확인하세요.