MOKK Közjegyzők

퍼블리셔: Magyar Országos Közjegyzői Kamara
평점: 평점이 없음
가격: 무료

앱 순위 ​변화

미국에서 MOKK Közjegyzők 의 다운로드 순위 기록을 확인하세요.
순위 기록은 Google Play 앱 스토어에서 MOKK Közjegyzők의 인기와 시간에 따른 인기의 변화를 보여줍니다. 또한, 국가, 카테고리, 기기에 따른 MOKK Közjegyzők 의 일일 성과를 추적할 수 있습니다.
랭킹 다운로드 - Google Play - 미국
지난 주이번 주
지난 주 순위 데이터가 없습니다
등록 후 이번 주 데이터를 무료로 이용할 수 있습니다.
지금까지의 이번 주 데이터를 확인합니다.

무료 회원가입 후 더 많은 정보를 확인 해보세요!​

무료 회원 가입하시고 랭킹, 리뷰, 평가, 키워드 그리고 더 많은 정보에 제한 없이 액세스하세요.

앱 설명

A Magyar Országos Közjegyzői Kamara két kiadványának (Közjegyzők Közlönye és Notarius Hungaricus) megjelentetését szolgáló applikáció.

A Közjegyzők Közlönye a MOKK kéthavonta megjelenő folyóirata, amely az MTA besorolása szerint „B” kategóriájú jogi szakmai folyóirat. A Közjegyzők Közlönyében elsősorban a közjegyzői hivatásrend eljárásaihoz kapcsolódó szakcikkek jelennek meg, de emellett az újságban helyet kapnak az egész jogásztársadalom érdeklődésére számot tartó más jogi témájú cikkek is. A Közjegyzők Közlönye egyes lapszámai a papír alapú kiadvány mellett az applikációban is olvashatók. A Közjegyzők Közlönye bárki számára elérhető tartalom az applikáción belül.

A Notarius Hungaricus a Magyar Országos Közjegyzői Kamara belső terjesztésű kiadványa, amely az aktuális jogi témák mellett a közjegyzőség közösségi eseményeit, kulturális életét, egyéb közéleti tevékenységét mutatja be. A Notariusnak nincsenek lapszámai, hanem az egyes cikkek folyamatosan jelennek meg az applikáción, így csak elektronikus formában olvashatók. A Notarius Hungaricus egyes cikkei kizárólag a közjegyzői kar tagjai számára érhetők el az applikációban, a belépéshez felhasználónév és jelszó szükséges, melyet a Magyar Országos Közjegyzői Kamara bocsát a közjegyzői kar tagjainak rendelkezésére.

검색된 키워드가 없습니다...

앱 스토어 최적화​​

앱을 검색할 때 가장 많이 사용하는 단어는?
올바른 키워드를 적어야 앱이 노출될 확률이 높아지고, 이는 곧 다운로드 및 매출 상승으로 이어집니다. App Annie는 수백 개의 키워드를 추적하여 앱의 다운로드 수가 증가하고, 경쟁자들이 사용하는 키워드를 보다 잘 이해할 수 있도록 돕습니다.

App Annie를 통해서 수많은 앱들의 정보 및 앱 업계 현황을 확인하세요.