App Annie에 오신 것을 환영합니다!
여기, Angstfri med Hypnoterapi 및 수많은 앱에 대한 모든 정보가 있습니다. 무료로 가입하고 관심 있는 앱들에 대한 정보와 경쟁자의 인사이트, 앱 업계 현황에 대해 알아보세요.

Angstfri med Hypnoterapi

퍼블리셔: Marianne Fagereng
평점: 평점이 없음
가격: 13.99 USD
호환성: iPhone & iPad

앱 순위 ​변화

대한민국에서 Angstfri med Hypnoterapi 의 다운로드 순위 기록을 확인하세요.
순위 기록은 iOS 앱 스토어에서 Angstfri med Hypnoterapi의 인기와 시간에 따른 인기의 변화를 보여줍니다. 또한, 날짜 별, 시간 별, 카테고리, 기기에 따른 Angstfri med Hypnoterapi 의 성과를 추적할 수 있습니다.
랭킹 다운로드 - iOS - 대한민국
지난 주이번 주
지난 주 순위 데이터가 없습니다
등록 후 이번 주 데이터를 무료로 이용할 수 있습니다.
지금까지의 이번 주 데이터를 확인합니다.

무료 회원가입 후 더 많은 정보를 확인 해보세요!​

무료 회원 가입하시고 랭킹, 리뷰, 평가, 키워드 그리고 더 많은 정보에 제한 없이 액세스하세요.

앱 설명

Denne appen er spesielt utviklet for å veilede deg til å utføre selvhypnose for å bearbeide din angst. Appen inneholder veiledning, en 30 minutters hypnose som bør brukes daglig i en 1-2 ukers periode, informasjon om hvordan selvhypnose fungerer og en reminderfunksjon som lar deg opprette en alarm på når du skal gjennomføre din neste hypnose. Hypnose kan være en effektiv metode for deg som jobber med å bli kvitt angst.

Terapeut Marianne Fagereng, som står bak denne appen har mange mennesker med angst igjennom de siste 8 årene som hypnoterapeut, og håper nå å kunne hjelp deg. Lykke til med veien til en angstfri hverdag.

Spørsmål og svar:

Hvordan fungerer hypnose?
Svar: Hypnoterapi kan til en viss grad sammenlignes med meditasjon. Du er i en meget avslappet tilstand. Din bevissthet er endret, og ditt ubevisste sinn er mer mottagelig for de forslag hypnoterapeuten gir deg, og som vil være nyttige for deg.

Hvordan fungerer selvhypnose?
Selvhypnose vil si at du lytter til et lydklipp og følger handlingene som blir beskrevet. I hovedsak dreier deg seg om å ligge avslappet mens hypnosen skjer.

Er det vanskelig å utføre selvhypnose?
Det er ikke vanskelig å benytte seg av denne appen. Lytt til klippet mens du følger instruksjonene, så merker man ofte at man endrer instilling i løpet av kort tid.

Hvor lang tid tar det å bli angstfri?
Dette er avhengig av mange faktorer, men mange kan ha effekt av å lytte til klippet daglig i 1-2 uker.

Er jeg garantert å bli angstfri?
Det er ingen garanti for at selvhypnose virker, men mange merker at motivasjonen øker og at din instilling til angsten kanskje endrer seg.

marianne angst hypnose trening

앱 스토어 최적화​​

앱을 검색할 때 가장 많이 사용하는 단어는?
올바른 키워드를 적어야 앱이 노출될 확률이 높아지고, 이는 곧 다운로드 및 매출 상승으로 이어집니다. App Annie는 수백 개의 키워드를 추적하여 앱의 다운로드 수가 증가하고, 경쟁자들이 사용하는 키워드를 보다 잘 이해할 수 있도록 돕습니다.

App Annie를 통해서 수많은 앱들의 정보 및 앱 업계 현황을 확인하세요.