Math Games: Big Bundle

퍼블리셔: Oddrobo Software AB
평점: 평점이 없음
가격: 8.99 USD
호환성: iPhone & iPad

앱 순위 ​변화

핀란드에서 Math Games: Big Bundle 의 다운로드 순위 기록을 확인하세요.
순위 기록은 iOS 앱 스토어에서 Math Games: Big Bundle의 인기와 시간에 따른 인기의 변화를 보여줍니다. 또한, 날짜 별, 시간 별, 카테고리, 기기에 따른 Math Games: Big Bundle 의 성과를 추적할 수 있습니다.
랭킹 다운로드 - iPhone - 핀란드
지난 주이번 주
지난 주 순위 데이터가 없습니다
등록 후 이번 주 데이터를 무료로 이용할 수 있습니다.
지금까지의 이번 주 데이터를 확인합니다.

무료 회원가입 후 더 많은 정보를 확인 해보세요!​

무료 회원 가입하시고 랭킹, 리뷰, 평가, 키워드 그리고 더 많은 정보에 제한 없이 액세스하세요.

앱 설명

Viisi hauskaa ja mukaansatempaavaa matikkapeliä alennettuun hintaan!

TASAPAINOILIJAT
Tasapainoilijat on tasapainoa käsittelevä haastava pulmapeli. Pelissä asetetaan eripainoisia olentoja keinulaudalle tasapainoon, ja samalla monet matemaattiset käsitteet selitetään visuaalisella ja helppotajuisella tavalla. Soveltuu noin yli 9-vuotiaille.

DOCTOR LOWHIGH
Tohtori Lowhigh on nopeatempoinen numeropeli, jossa tavoitteena on järjestää eri esitysten arvot pienimmästä suurimpaan. Soveltuu noin yli 8-vuotiaille. Hauska tapa harjoitella päässälaskua, vertailua ja arviointia.

MATIKKAKUNKKU
Matikkakunkku sopii 10-vuotiaista ylöspäin, ja siinä on sekä yksinkertaisia laskutehtäviä sekä edistyneempiä geometrian, murtolukujen, potenssilaskujen, tilastojen ja yhtälöiden ongelmia.

MATIKKAKUNKKU JUNIORI
Matikkakunkku Juniori sopii n. 6-12-vuotiaille, ja siinä on paljon erilaisia ongelmia ja arvoituksia, aina yksinkertaisista laskutehtävistä ja yhteenlaskusta geometriaan, vertailuun, mittaamiseen ja murtolukuihin.

MATIKKAKUNKKU 2
Matikkakunkku 2 sopii noin 10-vuotiaille. Se on matemaattinen matka, jonka mukaan on pakattu kysymyksiä, arvoituksia ja ongelmia. Pelissä on viisi kaunista maailma, joissa on 125 ainutlaatuista tasoa. Se on myös erinomainen opetuksen työkalu esimerkkeineen, ohjeineen ja ratkaisuineen.

검색된 키워드가 없습니다...

앱 스토어 최적화​​

앱을 검색할 때 가장 많이 사용하는 단어는?
올바른 키워드를 적어야 앱이 노출될 확률이 높아지고, 이는 곧 다운로드 및 매출 상승으로 이어집니다. App Annie는 수백 개의 키워드를 추적하여 앱의 다운로드 수가 증가하고, 경쟁자들이 사용하는 키워드를 보다 잘 이해할 수 있도록 돕습니다.

App Annie를 통해서 수많은 앱들의 정보 및 앱 업계 현황을 확인하세요.