Micke Gunnarsson & Vänner

퍼블리셔: Barnatro AB
평점: 평점이 없음
가격: 무료 인 앱 구매 추가
호환성: iPhone & iPad

앱 순위 ​변화

대한민국에서 Micke Gunnarsson & Vänner 의 다운로드 순위 기록을 확인하세요.
순위 기록은 iOS 앱 스토어에서 Micke Gunnarsson & Vänner의 인기와 시간에 따른 인기의 변화를 보여줍니다. 또한, 날짜 별, 시간 별, 카테고리, 기기에 따른 Micke Gunnarsson & Vänner 의 성과를 추적할 수 있습니다.
랭킹 다운로드 - iOS - 대한민국
지난 주이번 주
지난 주 순위 데이터가 없습니다
등록 후 이번 주 데이터를 무료로 이용할 수 있습니다.
지금까지의 이번 주 데이터를 확인합니다.

무료 회원가입 후 더 많은 정보를 확인 해보세요!​

무료 회원 가입하시고 랭킹, 리뷰, 평가, 키워드 그리고 더 많은 정보에 제한 없이 액세스하세요.

앱 설명

Denna app är för dig som kanske redan följer Micke Gunnarsson på olika vis, kanske har du varit på någon av hans föreläsningar, läst hans böcker, skrattat åt hans olika tecknade figurer eller så följer du honom på sociala medier. Egentligen spelar det ingen roll om du vet vem han är eller inte, men det är högst troligt i och med att du hittat till appen.

Micke har en bakgrund med ena benet i barnens värld via förskolan, skolan, kulturskola, stödfamilj, ungt entreprenörskap och i rollen som trebarnspappa. Det andra benet har han i eget entreprenörskap, företagande, ledarskap, internet, digitalisering och hälsa. Detta tillsammans med hans fru Jenny.

Mickes misson är att kunna inspirera sig själv och oss andra till ett gott liv. Detta särskilt efter det att han själv hamnade i utmattning och var sjukskriven i ett år. Micke vill väcka det vi längtar efter och som alltid funnits inom oss. Att utveckla sin egen medvetenhet och sitt egna inre ledarskap är avgörande oavsett vilken bransch du verkar inom eller hur din familjesituation ser ut. Detta för att kunna möta och skapa ett liv som inte trasas sönder av stress, konflikter, inre krig eller ohälsa.

Micke har en extra stor passion till våra barn, vår framtid. Dagligen inspirerar han och får oss att tänka utifrån mötet med oss själva och våra barn. Tusentals föräldrar och verksamma inom skolan följer honom dagligen på olika sätt. I denna app vill han ge oss alla extra mycket. Inte vara begränsad kring andra sociala plattformar eller fysiska scener utan bjuda in till en helt egen värld. Appen uppdateras kontinuerligt med innehåll. Tjänsten har följande funktioner:Dagens bild och text:

Varje dag så får du en unik text och en bild som kan hjälpa dig på din egen resa. Kanske är det en fråga för dig att fundera på eller en tanke från Micke. Bilderna är också tagna av honom själv på hans egna livsresa. Du bestämmer själv vilken tidpunkt på dagen du vill ha denna hälsning från Micke.

Filmer:

Här kan du ta del av en mängd filmer som redan finns på nätet med Micke men du får också tillgång till helt nya och exklusiva filmer just för appen. Denna sektion kommer uppdateras kontinuerligt.Ljudbok:

Mickes senaste bok ”10 saker jag vill säga till mina barn innan jag dör.” riktar sig till ungdomar och unga vuxna, men har som syfte att skapa nya möten tillsammans med oss vuxna. Ljudboken finns bara att nå via appen. Annars finns den bara tryckt i pappersform. Boken läses upp av Micke själv.
Flera böcker kommer att komma efter hand.

Pod:

Här har vi samlat en mängd olika poddar där Micke figurerat i och intervjuats. Ämnena har handlat om utbrändhet, hälsa, föräldraskap, stress, kärlek, relationer, internet och sociala medier mm. Det kommer även att erbjudas exklusiva avsnitt efter hand.

Chilla:

Här kommer kontinuerligt fyllas på med kortare avslappningsmeditationer. Micke blandar ljud från naturen, barnen, hans egna ord och gitarrspel. Dessa är helt unika bara för appen. Ge dig själv en stunds lugn och ro helt enkelt.

Ställ en fråga:

Micke får dagligen frågor via sociala medier och mail från unga som gamla om allt som har med livet att göra. I ambitionen att vilja kunna svara alla så har han nu insett sina begränsningar och kommer därför prioritera de som finns nära honom via appen. Här finns en funktion där du direkt kan ställa en fråga till Micke och få ett svar och ytterligare ett perspektiv på vägen för att du ska kunna skapa din egna sanning.

Lekplats:

Micke kommer via appen kunna hitta på en mängd olika bus. Bjuda på lunch, blinddates, erbjudanden, exklusiva föreläsningar och texter.

”Se inte denna app som en app utan snarare som ett eget litet krypin där vi tillsammans kan hjälpa varandra att växa över tid. En lekplats där vi kan vara nära varandra!”

/Micke Gunnarsson

-------

Terms of use: http://barnatro.se/micke_app/terms-of-use.pdf
Privacy Policy: https://mickegunnarsson.se/mickes-app-privacy-policy/

micke

앱 스토어 최적화​​

앱을 검색할 때 가장 많이 사용하는 단어는?
올바른 키워드를 적어야 앱이 노출될 확률이 높아지고, 이는 곧 다운로드 및 매출 상승으로 이어집니다. App Annie는 수백 개의 키워드를 추적하여 앱의 다운로드 수가 증가하고, 경쟁자들이 사용하는 키워드를 보다 잘 이해할 수 있도록 돕습니다.

App Annie를 통해서 수많은 앱들의 정보 및 앱 업계 현황을 확인하세요.