App Annie에 오신 것을 환영합니다!
여기, Pulse By Prudential 및 수많은 앱에 대한 모든 정보가 있습니다. 무료로 가입하고 관심 있는 앱들에 대한 정보와 경쟁자의 인사이트, 앱 업계 현황에 대해 알아보세요.

Pulse By Prudential

가격: 무료
호환성: iPhone & iPad

앱 순위 ​변화

말레이시아에서 Pulse By Prudential 의 다운로드 순위 기록을 확인하세요.
순위 기록은 iOS 앱 스토어에서 Pulse By Prudential의 인기와 시간에 따른 인기의 변화를 보여줍니다. 또한, 날짜 별, 시간 별, 카테고리, 기기에 따른 Pulse By Prudential 의 성과를 추적할 수 있습니다.
랭킹 다운로드 - iPhone - 말레이시아
지난 주이번 주
지난 주 순위 데이터가 없습니다
등록 후 이번 주 데이터를 무료로 이용할 수 있습니다.
지금까지의 이번 주 데이터를 확인합니다.

무료 회원가입 후 더 많은 정보를 확인 해보세요!​

무료 회원 가입하시고 랭킹, 리뷰, 평가, 키워드 그리고 더 많은 정보에 제한 없이 액세스하세요.

앱 설명

Bagaimana anda mengekalkan kesihatan apabila kita semua berbeza?

Setiap orang diciptakan unik, dan Pulse by Prudential sedar tentang perkara ini.

Dengan menawarkan pandangan dan solusi kesihatan berdasarkan keperluan diri sendiri. Dikuasakan oleh teknologi AI, Pulse merupakan aplikasi kesihatan dan kecergasan yang menggunakan data untuk memahami keperluan unik untuk membantu perjalanan anda menjadi sihat.

PEMBANTU KESIHATAN PERIBADI ANDA

* Penilaian Kesihatan - Lengkapkan penilaian kesihatan dalam talian dan dapatkan maklumat pandangan kesihatan melalui Kembar Digital anda.
* Semakan Simptom - Fahami simptom anda dengan lebih mendalam dan kenali sebab-sebab, keadaan serta isu-isu dengan maklumat yang mudah difahami apabila anda menjawab serangkaian soalan oleh Chatbot berkuasa AI kami. Jadi, sama ada sakit dada, tahap kolesterol yang membimbangkan, migrain, sakit kepala atau demam - bantuan kini di hujung jari anda.
* Rundingan Dalam Talian - Khidmat doktor walaupun pada ketika anda tidak larat. Buat panggilan video di mana-mana jua.
* Carian Klink dan Hospital Berdekatan - Dapatkan lokasi klinik, hospital dan pakar perubatan terdekat berdasarkan lokasi anda.
* Fakta dan Tips Kesihatan - Sama ada anda memerlukan panduan pemakanan untuk kondisi spesifik seperti kencing manis, obesiti, kolesterol tinggi dan berat badan turun, atau tips untuk menjalani kehidupan seimbang dan aktif, Pulse dapat membantu dalam memperbaiki gaya hidup anda dengan kandungan yang mudah lagi berguna tentang kesihatan, kecergasan, perubatan, nutrisi dan pemakanan.

CABAR KEMAMPUAN DIRI DAN KEKALKAN MOTIVASI

* Ingin mencabar diri? Ambillah cabaran kecergasan setiap minggu untuk menjadi lebih sihat dan berpeluang menikmati ganjaran-ganjaran yang disediakan.
* Ikuti progres anda dengan penjejak kecergasan yang mengimport data kesihatan daripada aplikasi dan gajet kesihatan yang anda gunakan 

DAPATKAN MAKLUMAT DI MANA JUA ANDA BERADA

* Amaran Hotspot Denggi - Kekal di hadapan dan ketahui kawasan hotspot denggi berdasarkan lokasi andasehingga 3 bulan lebih awal.
* Solat Insan - Dapatkan notifikasi waktu mula dan akhir solat walau di mana anda berada.

MENGAPA PILIH PULSE?

* Pulse by Prudential tersedia untuk semua! Ya, untuk semua (termasuk anda juga). Anda boleh muat turun dan menggunakannya secara percuma. Perkhidmatan Rundingan Doktor dalam talian akan dikenakan caj sebanyak RM10/sesi dikenakan bagi bukan pelanggan Prudential manakala ianya percuma untuk pelanggan sedia ada Prudential.
* Solusi kesihatan dan kecergasan mudah tersedia untuk satu platform buat anda.
* Dikuasakan oleh teknologi terkini AI.
* Menawarkan pandangan dan maklumat mengenai berdasarkan kondisi kesihatan anda.

Kami akan sentiasa menambahbaik aplikasi ini. Oleh itu, nantikan lebih banyak ciri akan datang! Kami ingin mendengar sebarang maklum balas anda tentang aplikasi ini! Dengan cara ini, kami dapat mempertingkatkan mutu perkhidmatan kami supaya ia boleh memudahkan anda untuk menjaga kesihatan diri. Jadi, tinggalkan mesej di tab maklum balas dalam aplikasi kami.

doctors on line doctors online dr online health online medical doctor online online medical pulse check symptoms clinica online doctor doctor finder health clinic pulsa check pulse doctors health wellness app lifetime fitness wellness coach health services doctor chat

앱 스토어 최적화​​

앱을 검색할 때 가장 많이 사용하는 단어는?
올바른 키워드를 적어야 앱이 노출될 확률이 높아지고, 이는 곧 다운로드 및 매출 상승으로 이어집니다. App Annie는 수백 개의 키워드를 추적하여 앱의 다운로드 수가 증가하고, 경쟁자들이 사용하는 키워드를 보다 잘 이해할 수 있도록 돕습니다.

앱 리뷰 및 평점

리뷰와 평점을 통해 Pulse By Prudential 에 대한 유저들의 생각을 알아보세요.
4.2
35 랭킹

App Annie를 통해서 수많은 앱들의 정보 및 앱 업계 현황을 확인하세요.