Spelling Nederlands 3

Издатель: Magiwise
Оценка: Нет оценки
Цена: 3.99 дол. США

История рейтингов приложения

Посмотреть историю рейтингов загрузок Spelling Nederlands 3 в {США}.
История рейтингов показывает, насколько приложение Spelling Nederlands 3 популярно в магазине TV Store, и позволяет узнать об изменениях популярности с течением времени. Вы можете отслеживать показатели эффективности Spelling Nederlands 3 по дням в разных странах, категориях и на разных устройствах.
Рейтинг загрузок - TV Store - США
Пред. неделяЭта неделя
За прошлую неделю нет данных рейтингов
Данные за эту неделю будут доступны бесплатно после регистрации.
Данные за эту неделю вплоть до прошедшего часа.

Узнайте больше после бесплатной регистрации!

Зарегистрируйтесь бесплатно и получите неограниченный доступ к данным рейтингов, отзывов, ключевых слов и многому другому.

Описание приложения

Ben je net begonnen met leren lezen en schrijven en wil je de eerste woordjes goed leren spellen? Dan is dit een leuke oefen-app. Deze app bevat twaalf boekjes. De meeste boekjes bevatten 4 hoofdstukken met ieder 6 oefeningen waarin je de zogenaamde "medeklinker - klinker - medeklinker"-woorden kan oefenen. De oefeningen zijn opgedeeld in:

- Leren lezen
- Leren overschrijven van de woorden.
- Woord flitsen.
- Het invullen van klinkers in de MKM woorden. (bijv. a of aa)
- Het hele woord leren schrijven.
- Dictee over de woorden uit het verhaal.

Daarnaast heeft elk boekje ook drie dictee-toetsen, zodat je alle woordjes nog eens kan toetsen. Het leesniveau in deze app is AVI M3 (6 jaar met een half jaar leesonderwijs).

De app maakt gebruik van een speciaal Nederlands toetsenbord die alle klanken in de Nederlandse taal groepeert. Hierdoor leer je eenvoudig de lettercombinaties en de verschillen in klank. Ook leer je dan beter begrijpen hoe de combinaties van de letters in de woorden worden toegepast.

Direct na afloop maar ook op een later tijdstip, kan de leerkracht/ouder elke oefening nalopen en alle antwoorden terughalen in de vorm van schermafdrukken. Op deze manier is het eenvoudig om de oefening samen te evalueren.

Deze app maakt onderdeel uit van de succesvolle educatieve app serie MagiWise, die samen met kinderen zijn gemaakt en ideaal zijn voor extra oefenen op school en thuis. De oefeningen zijn ook beschikbaar in de Basisschool app van MagiWise.

Je kan de app ook installeren op de iPad of iPhone. Daarnaast kan de docent ook oefeningen klaarzetten met de Schoolwerk app van Apple.

Узнайте все о миллионах приложений и о том, что происходит в индустрии приложений, — вместе с App Annie.