Bogga skolepakke full

Издатель: Boggatap
Оценка: Нет оценки
Цена: 18.99 дол. США
Совместимость: iPhone & iPad

История рейтингов приложения

Посмотреть историю рейтингов загрузок Bogga skolepakke full в {Норвегия}.
История рейтингов показывает, насколько приложение Bogga skolepakke full популярно в магазине iOS, и позволяет узнать об изменениях популярности с течением времени. Вы можете отслеживать показатели эффективности Bogga skolepakke full по дням и по часам в разных странах, категориях и на разных устройствах.
Рейтинг загрузок - iPad - Норвегия
Пред. неделяЭта неделя
За прошлую неделю нет данных рейтингов
Данные за эту неделю будут доступны бесплатно после регистрации.
Данные за эту неделю вплоть до прошедшего часа.

Узнайте больше после бесплатной регистрации!

Зарегистрируйтесь бесплатно и получите неограниченный доступ к данным рейтингов, отзывов, ключевых слов и многому другому.

Описание приложения

SPAR PENGER på hele 6 gøyale og pedagogiske Boggatap-apper med dette pakkekjøpet på skole-apper! Lær om bokstaver, knekk lesekoden, øv på tall og gangetabellen, lær klokka og om norske penger:

1. Bogga Les: Lek med en magisk maskin og knekk lesekoden samtidig! Gøyal og motiverende app for barn som skal lære å lese! Lytt til ordet som skal staves, og dra bokstaver oppå hyller i riktig rekkefølge. Stabler du flere ord, venter det en glitrende skatt i belønning! Anbefalt av Barnevakten.no.

2. Bogga Gangetabell: Lær gangetabellen på en enkel og gøyal måte! Her kan barna utforske den lille gangetabellen, få morsomme gangetips og øve på multiplikasjon ved besvare regnestykker på tid, tilpasset deres nivå.

3. Bogga Penger: Lær om norske kroner gjennom gøyal lek. Med Bogga Penger kan barna bli kjent med norske mynter og sedler, og lære om veksling gjennom praktiske oppgaver i et fargerikt spill.

4. Bogga Klokke: Utforsk og lær klokka slik vi tyder den på norsk, på en ny og leken måte. Dra viserne for å bli kjent med hele og halve timer, kvarter og minutter. Pusle sammen og fargelegg din egen klokke.

5. Bogga Alfabet: Lær barna det NORSKE alfabetet. Med denne norskproduserte appen kan du la barna utforske det norske alfabetet gjennom å fargelegge store og små bokstaver som så forvandles til kjøleskapsmagneter! Sammen kan dere lytte til både bokstavnavn og bokstavlyd, og lære skriveretning. Bruk bokstavene du lager til å stable enkle ord på kjøleskapet, for så å ta bilde av kunstverket! Morsom og enkel, med fokus på det pedagogiske - uten forstyrrende elementer som reklame.

6. Bogga Tall: Lær barna tall med NORSK uttale. Utforske tall og enkle matematiske tegn gjennom å fargelegge symboler som så blir til kjøleskapsmagneter. I likhet med alfabetappen, kan dere også her lytte til uttale. Bruk tallene til å stable enkle regnestykker på kjøleskapet, for så å ta bilde av kunstverket! Barna kan også lytte til store tall ved å sette de sammen i en ramme på kjøleskapet!

Disse appene er perfekt til udervisning på skole eller hjemme, for kreativ lek med bokstaver, ord og tall, klokka og norsk valuta.

OM BOGGATAP:
Boggatap er et lite, uavhengig spillstudio med hovedsete i Oslo. Vi spesialiserer oss på apper for barn, gjerne med en pedagogisk vri. Målet er å skape læring gjennom kreativ atspredelse - digitale leketøy som skal invitere både barna og foreldrene til å leke sammen. Boggatap fokuserer på trygg og inpirerende lek og har derfor verken tredjeparts reklame eller "kjøp i app"-ordninger. Vi samler heller ikke inn noe personlig data fra brukeren. De eneste lenkene til internet finner inne i "foreldre-sonen" som er sikret med en "foreldre-lås", altså utenfor barnas umiddelbare rekkevidde. Boggataps apper er med i "KNOW what's inside" - et program skapt av MOMs with apps og ACT som er en redaksjon av foreldre og pedagoger som leter etter trygge apper for barn, fri for reklame.

Ни одно ключевое слово не найдено...

Оптимизация для магазинов приложений

Какие слова люди используют, чтобы найти приложение?
Правильные ключевые слова помогут повысить заметность приложения, а так же улучшить показатели загрузок и дохода. App Annie отслеживает миллионы ключевых слов, чтобы вы смогли увеличить количество загрузок своего приложения и понять, какие ключевые слова используют ваши конкуренты.

Узнайте все о миллионах приложений и о том, что происходит в индустрии приложений, — вместе с App Annie.