DSK MoneyGram

Издатель: DSK Bank PLC
Оценка: Нет оценки
Цена: Бесплатно
Совместимость: iPhone & iPad

История рейтингов приложения

Посмотреть историю рейтингов загрузок DSK MoneyGram в {Россия}.
История рейтингов показывает, насколько приложение DSK MoneyGram популярно в магазине iOS, и позволяет узнать об изменениях популярности с течением времени. Вы можете отслеживать показатели эффективности DSK MoneyGram по дням и по часам в разных странах, категориях и на разных устройствах.
Рейтинг загрузок - iPhone - Россия
Пред. неделяЭта неделя
За прошлую неделю нет данных рейтингов
Данные за эту неделю будут доступны бесплатно после регистрации.
Данные за эту неделю вплоть до прошедшего часа.

Узнайте больше после бесплатной регистрации!

Зарегистрируйтесь бесплатно и получите неограниченный доступ к данным рейтингов, отзывов, ключевых слов и многому другому.

Описание приложения

Получавайте и изпращайте бързи MoneyGram преводи през Банка ДСК.

Приложението DSK MoneyGram дава възможност на клиентите на Банка ДСК по сигурен и удобен начин да изпращат/ получават експресни парични преводи в цял свят, чрез партньора ни MoneyGram.

DSK MoneyGram позволява получаването по сметка в Банка ДСК на международни трансфери наредени от всеки един агент на MoneyGram в повече от 200 държави и територии, 24 часа в денонощието и 7 дни в седмицата.
Активирането на приложението се извършва чрез интернет банкирането на Банка ДСК - ДСК Директ, меню „Смарт приложения“>>DSK MoneyGram.

За получаване на преведените Ви парични средства е необходимо да знаете Референтния номер на превода изпратен до Вас, който да използвате в банков офис или банкомат на Банка ДСК или друг агент на MoneyGram. Всеки потребител на DSK MoneyGram може да получи паричните си средства и онлайн по банкова сметка.

Вграденият калкулатор на такси за MoneyGram преводи позволява да изчислите предварително техния размер в зависимост от сумата и дестинацията за получаване.

При изпращането на парични средства чрез DSK MoneyGram, сумата може да бъде получена до 10 минути от вашите близки хора. Изпращането на превод чрез DSK MoneyGram е достъпно за потребители на електронното банкиране на Банка ДСК, ползващи Тоукън устройство за генериране на динамична парола.

Историята на извършените трансакции изпращане/получаване на парични средства в DSK MoneyGram може да бъде проследявана през предвиденото за тази цел меню.

За получателите на парични преводи е предвидено извършването на проверка и намиране на адреси и агенти в населеното място без да им се изисква регистрация в мобилното приложение.

*За да използвате преводните функционалности на мобилното приложение DSK MoneyGram е необходимо да сте клиент на интернет банкирането на Банката – ДСК Директ.
**Достъп до ДСК Директ може да бъде заявен във всеки банков офис на Банка ДСК.

moneygram money grabber дск dsk transactions gram send money send money grm приложение банка money game money bank plc piggy bank

Оптимизация для магазинов приложений

Какие слова люди используют, чтобы найти приложение?
Правильные ключевые слова помогут повысить заметность приложения, а так же улучшить показатели загрузок и дохода. App Annie отслеживает миллионы ключевых слов, чтобы вы смогли увеличить количество загрузок своего приложения и понять, какие ключевые слова используют ваши конкуренты.

Отзывы и оценки приложения

Find out what users think of DSK MoneyGram by reading the reviews and checking the rating.
1.7
7 оценки

Узнайте все о миллионах приложений и о том, что происходит в индустрии приложений, — вместе с App Annie.