Топ приложений

Search for any app

FEIA Детско Развитие

Издатель: FEIA OOD
Цена: 1.99 дол. США

История рейтингов приложения

Проверьте историю рейтингов загрузок FEIA Детско Развитие в Россия.

История рейтингов показывает, насколько приложение FEIA Детско Развитие популярно в магазине iOS, и позволяет узнать об изменениях популярности с течением времени. Вы можете отслеживать показатели эффективности FEIA Детско Развитие по дням и по часам в разных странах, категориях и на разных устройствах.

Узнайте больше после бесплатной регистрации!

Оптимизация для магазинов приложений

Отслеживайте топ ключевых слов для любого приложения и узнавайте, как его поисковая позиция меняется с течением времени благодаря их использованию.

Отзывы и оценки приложения

Получайте ценные данные от ваших пользователей, изучая Отзывы и Оценки приложений. Делите данные по версиям, странам и датам, чтобы узнавать о багах, следить за интересными предложениями и улучшать свое приложение.

Реклама

Узнайте, где и когда приложения были рекомендованы в разных магазинах приложений с точностью до дня, страны, устройства и секции.

Описание приложения

Да бъдеш родител е огромно щастие и отговорност.
Приложение FEIA Детско развитие е разработено съвместно с екип лекари, психолози и педагози, за да бъде в помощ на родителите при отглеждането на техните деца.
Не се лутайте в хилядите страници специализирана литература за детско развитие, не харчете излишни пари за много думи и малко информация. Доверете се на FEIA – тя е само на клик разстояние.
Бъдете модерен родител и използвайте интерактивните възможности, които FEIA предоставя, по всяко време и навсякъде.
FEIA Детско развитие проследява най-важните моменти от развитието на вашето дете през първите 5 години от живота му. Съдържанието е структурирано по месеци, което позволява на родителите да следят лесно развитието на детето и да подбират подходящи ласки, игри и методи за възпитание. Интерфейсът предоставя възможност за отбелязване на постигнатите резултати.
Активен родител
Ролята на родителите за умственото, емоционалното и физическото развитие на детето до навършване на 5 годишна възраст е определяща. Социалните навици и възпитанието започват да се формират още от първите месеци. Раздел „Активен родител“ помага в подбирането на подходящи игри и занимания, съобразени с конкретната възраст на детето. Ще откриете разпределени по месеци важни напътствия и съвети, активности и игри, стимулиращи интелектуалното, двигателното и емоционалното развие на вашето дете. Ще се научите последователно да прилагате подходящи методи за възпитание и да общувате с вашето растящо дете.
Говорете с лекаря ако
Редовните консултации с педиатъра са изключително важни, за да бъде проследено правилно ли протича развитието на детето. В секция „Говорете с лекаря ако“ ще откриете по месеци активностите, за чието усвояване трябва да следите. Това ще помогне да формулирате правилно въпросите си към вашия лекар. Ако забележите, че детето не се справя с някои от посочените умения, изпитва сериозни затруднения или забравя вече наученото, може да обсъдите притесненията си с педиатъра.
Ежедневни дейности
Докато расте детето променя своето отношение към ежедневните дейности, които извършва заедно с родителите си – къпане, хранене, преобличане, приспиване. В секция „Ежедневни дейности“ ще откриете по месеци какви трябва да бъдат неговите реакции към рутинните активности и в каква степен то може самостоятелно да участва в тях. Това дава възможност да се проследи умственото, емоционалното и физическото развитие да детето.
Координация
Опити за координация на движенията у детето ще забележите от самото начало – например поднасянето на ръчички към устичката. С всеки изминал месец двигателната способност се променя и координацията се подобрява, а с помощта на тази секция родителите имат възможност по месеци да проследят развитието ѝ у своето дете.
Себеизразяване
През различните периоди на своя растеж, детето дава различни сигнали, с които показва какво иска и как се чувства - дали е щастливо, гладно, раздразнено или му се спи. По начина, по който то изразява себе си, родителите могат да проследят неговото емоционално развитие.
Социални умения
Социалните умения на детето се проявяват още от първите месеци, когато започва да гука игриво и да забелязва шумове. Постепенно и с помощта на родители, детето започва да общува с заобикалящия го свят, да взаимодейства с хора и свои връстници, да забелязва предмети, да проявява предпочитания към вкусове, миризми и игри. В секция „Социални умения“ родителите ще получат информация какви социални умения трябва да очакват и настърчават у своето дете, съобразно възрастта му по месеци.
Приложение FEIA Детско развитие не замества редовните визити при педиатъра на детето. Не се притеснявайте ако то не извършва някое от описаните в приложението действия. Важна е общата тенденция в развитието му. Ако детето не е усвоило описаните умения или имате притеснения, че не усвоява част от тях, консултирайте се с педиатър.

Оптимизация для магазинов приложений

Какие слова люди используют, чтобы найти приложение? Правильные ключевые слова помогут повысить заметность приложения, а так же улучшить показатели загрузок и дохода. App Annie отслеживает миллионы ключевых слов, чтобы вы смогли увеличить количество загрузок своего приложения и понять, какие ключевые слова используют ваши конкуренты.

Отзывы и оценки приложения

Узнайте, что пользователи думают о FEIA Детско Развитие прочитав отзывы и просмотрев оценки этого приложения.

0

0 оценки

Узнайте все о миллионах приложений и о том, что происходит в индустрии приложений, — вместе с App Annie.