Ο Ξεφτέρης και ο Άι Βασίλης 3

Издатель: SIEM SA
Оценка: Нет оценки
Цена: 2.99 дол. США
Совместимость: iPhone & iPad

История рейтингов приложения

Посмотреть историю рейтингов загрузок Ο Ξεφτέρης και ο Άι Βασίλης 3 в {Россия}.
История рейтингов показывает, насколько приложение Ο Ξεφτέρης και ο Άι Βασίλης 3 популярно в магазине iOS, и позволяет узнать об изменениях популярности с течением времени. Вы можете отслеживать показатели эффективности Ο Ξεφτέρης και ο Άι Βασίλης 3 по дням и по часам в разных странах, категориях и на разных устройствах.
Рейтинг загрузок - iOS - Россия
Пред. неделяЭта неделя
За прошлую неделю нет данных рейтингов
Данные за эту неделю будут доступны бесплатно после регистрации.
Данные за эту неделю вплоть до прошедшего часа.

Узнайте больше после бесплатной регистрации!

Зарегистрируйтесь бесплатно и получите неограниченный доступ к данным рейтингов, отзывов, ключевых слов и многому другому.

Описание приложения

«Ο Ξεφτέρης στο χωριό του Αϊ-Βασίλη, για παιδιά 6-8 ετών»
Η πιο διασκεδαστική και εκπαιδευτική παρέα για τα Χριστούγεννα, αλλά και για ολόκληρο τον χρόνο! Μια φανταστική επίσκεψη του παιδιού, μαζί με τον Ξεφτέρη, στο χωριό του Αϊ-Βασίλη! Ένα εκπαιδευτικό προϊόν πολυμέσων που συνδυάζει με επιτυχία τη μάθηση και την ψυχαγωγία, μέσα από ένα αλληλεπιδραστικό περιβάλλον, πλούσιο σε ερεθίσματα. Το πρόγραμμα, με τρόπο πρωτότυπο και διασκεδαστικό βοηθά στην εξοικείωση των παιδιών με θέματα που αφορούν κυρίως στις δύο πρώτες τάξεις του Δημοτικού, καθώς και στην ψυχοκινητική τους ανάπτυξη με παιχνίδια λογικής, μνήμης, παρατηρητικότητας και δημιουργικότητας όπως:
•Μαθηματικές πράξεις
•Ανάπτυξη λεξιλογίου με σύνθεση λέξεων
•Εξάσκηση στο γραπτό λόγο
•Συσχετισμός αντικειμένων
•Διακόσμηση χριστουγεννιάτικου δωματίου
•Διαφορές σε εικόνες
•Αντικείμενα που δεν ταιριάζουν στην εικόνα
•Σύνθεση εικόνων
•Ζευγάρια με όμοια αντικείμενα
Ο Ξεφτέρης σας καλεί να επισκεφτείτε μαζί του το σπίτι του Άγιου Βασίλη, να διακοσμήσετε το χριστουγεννιάτικο δωμάτιο και να ανακαλύψετε τα μυστικά της σοφίτας. Και μην ξεχάσετε να περάσετε μια βόλτα από το μαγαζάκι με τα φανταστικά παιχνίδια, το βιβλιοπωλείο με τα υπέροχα βιβλία και το ταχυδρομείο για να φτιάξετε χαρούμενες καρτούλες για τους αγαπημένους σας. Στο εστιατόριο θα στρώσετε το γιορτινό τραπέζι. Προσοχή όμως γιατί τα σκανταλιάρικα ξωτικά μπορεί να χαλάσουν τη γιορτή…
Το χιονισμένο χωριό του Αϊ-Βασίλη είναι γεμάτο παιχνίδια και εκπλήξεις!!!

ο siem

Оптимизация для магазинов приложений

Какие слова люди используют, чтобы найти приложение?
Правильные ключевые слова помогут повысить заметность приложения, а так же улучшить показатели загрузок и дохода. App Annie отслеживает миллионы ключевых слов, чтобы вы смогли увеличить количество загрузок своего приложения и понять, какие ключевые слова используют ваши конкуренты.

Узнайте все о миллионах приложений и о том, что происходит в индустрии приложений, — вместе с App Annie.