Добро пожаловать в App Annie!
Здесь вы можете узнать все возможные данные о PULSE BY PRUDENTIAL (MALAYSIA) и миллионах других приложений. Зарегистрируйтесь бесплатно, чтобы узнать больше о приложениях, которые вас интересуют, получить уникальные сведения о своих конкурентах и отслеживать новости индустрии мобильных приложений.

PULSE BY PRUDENTIAL (MALAYSIA)

Оценка:
Цена: Бесплатно
Совместимость: iPhone & iPad

История рейтингов приложения

Посмотреть историю рейтингов загрузок PULSE BY PRUDENTIAL (MALAYSIA) в {Малайзия}.
История рейтингов показывает, насколько приложение PULSE BY PRUDENTIAL (MALAYSIA) популярно в магазине iOS, и позволяет узнать об изменениях популярности с течением времени. Вы можете отслеживать показатели эффективности PULSE BY PRUDENTIAL (MALAYSIA) по дням и по часам в разных странах, категориях и на разных устройствах.
Рейтинг загрузок - iPhone - Малайзия
Пред. неделяЭта неделя
За прошлую неделю нет данных рейтингов
Данные за эту неделю будут доступны бесплатно после регистрации.
Данные за эту неделю вплоть до прошедшего часа.

Узнайте больше после бесплатной регистрации!

Зарегистрируйтесь бесплатно и получите неограниченный доступ к данным рейтингов, отзывов, ключевых слов и многому другому.

Описание приложения

Bagaimana anda mengekalkan kesihatan apabila kita semua berbeza?

Setiap orang diciptakan unik, dan Pulse by Prudential sedar tentang perkara ini.

Dengan menawarkan pandangan dan solusi kesihatan berdasarkan keperluan diri sendiri. Dikuasakan oleh teknologi AI, Pulse merupakan aplikasi kesihatan dan kecergasan yang menggunakan data untuk memahami keperluan unik untuk membantu perjalanan anda menjadi sihat.

PEMBANTU KESIHATAN PERIBADI ANDA

* Penilaian Kesihatan - Lengkapkan penilaian kesihatan dalam talian dan dapatkan maklumat pandangan kesihatan melalui Kembar Digital anda.
* Semakan Simptom - Fahami simptom anda dengan lebih mendalam dan kenali sebab-sebab, keadaan serta isu-isu dengan maklumat yang mudah difahami apabila anda menjawab serangkaian soalan oleh Chatbot berkuasa AI kami. Jadi, sama ada sakit dada, tahap kolesterol yang membimbangkan, migrain, sakit kepala atau demam - bantuan kini di hujung jari anda.
* Rundingan Dalam Talian - Khidmat doktor walaupun pada ketika anda tidak larat. Buat panggilan video di mana-mana jua.
* Carian Klink dan Hospital Berdekatan - Dapatkan lokasi klinik, hospital dan pakar perubatan terdekat berdasarkan lokasi anda.
* Fakta dan Tips Kesihatan - Sama ada anda memerlukan panduan pemakanan untuk kondisi spesifik seperti kencing manis, obesiti, kolesterol tinggi dan berat badan turun, atau tips untuk menjalani kehidupan seimbang dan aktif, Pulse dapat membantu dalam memperbaiki gaya hidup anda dengan kandungan yang mudah lagi berguna tentang kesihatan, kecergasan, perubatan, nutrisi dan pemakanan.

CABAR KEMAMPUAN DIRI DAN KEKALKAN MOTIVASI

* Ingin mencabar diri? Ambillah cabaran kecergasan setiap minggu untuk menjadi lebih sihat dan berpeluang menikmati ganjaran-ganjaran yang disediakan.
* Ikuti progres anda dengan penjejak kecergasan yang mengimport data kesihatan daripada aplikasi dan gajet kesihatan yang anda gunakan. Peranti pengesan kesihatan dan kecergasan yang disokong termasuk Apple Health, Fitbit serta Google Fit bagi pengguna iOS. Lebih banyak peranti pengesan seperti Samsung, Garmin dan Strava akan turut disertakan dalam kemas kini aplikasi kami yang akan datang. Nantikannya!

DAPATKAN MAKLUMAT DI MANA JUA ANDA BERADA

* Amaran Hotspot Denggi - Kekal di hadapan dan ketahui kawasan hotspot denggi berdasarkan lokasi andasehingga 3 bulan lebih awal.
* Solat Insan - Dapatkan notifikasi waktu mula dan akhir solat walau di mana anda berada.

MENGAPA PILIH PULSE?

* Pulse by Prudential tersedia untuk semua! Ya, untuk semua (termasuk anda juga). Anda boleh muat turun dan menggunakannya secara percuma. Perkhidmatan Rundingan Doktor dalam talian akan dikenakan caj sebanyak RM10/sesi dikenakan bagi bukan pelanggan Prudential manakala ianya percuma untuk pelanggan sedia ada Prudential.
* Solusi kesihatan dan kecergasan mudah tersedia untuk satu platform buat anda.
* Dikuasakan oleh teknologi terkini AI.
* Menawarkan pandangan dan maklumat mengenai berdasarkan kondisi kesihatan anda.

Kami akan sentiasa menambahbaik aplikasi ini. Oleh itu, nantikan lebih banyak ciri akan datang! Kami ingin mendengar sebarang maklum balas anda tentang aplikasi ini! Dengan cara ini, kami dapat mempertingkatkan mutu perkhidmatan kami supaya ia boleh memudahkan anda untuk menjaga kesihatan diri. Jadi, tinggalkan mesej di tab maklum balas dalam aplikasi kami.

doctors on line pulse check symptoms health online online doctor online health prudential workout finder clinica doctor finder health clinic irregular pulse symptom soundcloud pulse wellness coach wellness workout medical apps for doctors clinic wellness app health check

Оптимизация для магазинов приложений

Какие слова люди используют, чтобы найти приложение?
Правильные ключевые слова помогут повысить заметность приложения, а так же улучшить показатели загрузок и дохода. App Annie отслеживает миллионы ключевых слов, чтобы вы смогли увеличить количество загрузок своего приложения и понять, какие ключевые слова используют ваши конкуренты.

Отзывы и оценки приложения

Find out what users think of PULSE BY PRUDENTIAL (MALAYSIA) by reading the reviews and checking the rating.
3.7
43 оценки

Узнайте все о миллионах приложений и о том, что происходит в индустрии приложений, — вместе с App Annie.